Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert csinálják emberek, hogy...

Miert csinálják emberek, hogy nem használnak dezodort?

Figyelt kérdés
Lepten nyomon talalkozom olyan emberrel a legkulonbozobb teruleten az eletnek,akik mindig büdösek,mindig áporodott izzadtságszaguk van?Van vmi oka hogy nem hasznalnak dezodort?
2018. jan. 12. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Aki emberek közé megy, annak el kell viselnie a többi ember zavaró ingereit. Én is elviselem a buszon, utcán azokat, akik üvöltve beszélgetnek, bömböltetik a zenét, parfűmtől meg dezodortól bűzlenek, nyilván én sem fogok további kellemetlenséget elviselni az ő kedvükért. Ami azt illeti, épp elég jófej vagyok, hogy fürdök, pedig azt is bizonyítottan túlzásba viszik az emberek.
2018. jan. 12. 20:00
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

#11 szóval úgy érzed annnnnyira jófej vagy hogy az alapvető higiénia egy részét nagy kegyesen betartod hogy csak egy kicsit hányja el magát a bűzödtől az akinek nem tetszik a parfümje.

Túl sokszor fürdünk? Egyszer szagolj meg egy p..át miután az illető 2 napig volt műszálas bugyiban és párszor le is izzadt, esetleg menstruál is mellé, nem lesz nehéz szemben állva vele érezni fogod.

2018. jan. 12. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12: Igen, úgy érzem :)

A napi rendszerességű fürdés bizonyítottan nem egészséges, csak ehhez vagyunk szokva. Nem minden országban elvárás amúgy, pl. németeknél sem. Nyilván akinek ez kell a komfortérzetéhez, az csinálja, az ő dolga. Nekem is az én dolgom kéne legyen, szóval igen, jófej vagyok, mert mások kedvéért megteszem akkor is, mikor amúgy nem tenném. Az átlag járókelő/busz utas jóval kevésbé van tekintettel énrám, mint fordítva, szóval nem lesz bűntudatom, amiért dezodorral még pluszban nem kínzom magam.

2018. jan. 12. 21:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A valakinek irtó büdös áporodott szaga van, azon a dezodor nem segít, hanem csak ront.
2018. jan. 12. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Használnak sokan, csak nem a hirdetés szerinti 24h-s védelmet nyújtja az adott típus.
2018. jan. 12. 22:02
 16/20 anonim ***** válasza:
#13 a baj az hogy ezzel a büdös busz utast akarod szivatni de MINDENKIT sz..atsz vele, olyan mint mikor hangos a szomszéd ezért anyám üvöltözik, abba nem gondol bele hogy én meg mindkettőt hallgatom miközben pont nem tehetek róla, ráadásul buszon szeretnek a túlparfümözött és izzadságszagú emberek egymástól távolabb állni így gyakorlatilag le szőnyegbombázva a buszt mindenkinek aki kénytelen velük utazni.
2018. jan. 12. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
16: Tévedsz, senkit nem áll szándékomban "szivatni". Egyszerűen nem tartom elvárhatónak magammal szemben, hogy dezodorral fújkáljam magam, ahogy azt sem mással szemben, hogy miattam ne fújkálja magát vele. Sokan vagyunk emberek, és nem vagyunk egyformák, így néha össze kell szorítanunk a fogunkat.
2018. jan. 12. 22:13
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 miért nem használsz stiftet? Annak nincs szaga.

Sajnos a társadalomnak van pár alap elvárása pl hogy ne legyen az embernek görény szaga a tömegközlekedésen, aki ezeket nem tartja be miért panaszkodik ha más se? Vagy miért várja el hogy adott társadalom előnyeit élvezhesse ha ennyire nem hajlandó? Ezt most nem konkrétan rád értem, csak sok embert látok akik a legalappvetőbb etikettet sem képesek követni de elvárásaik azok vannak, pl a vén banyák aki úgy beszélnek mintha a seggéből rángatott volna elő de a tisztelet meg a buszon a hely aaaaaaz kell.

2018. jan. 12. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:

19: Nem csak a szaga zavar, hanem maga az érzés, hogy rajtam van. Irritál, viszket, ráadásul egész nap, nem csak annyi ideig, amíg a buszon vagyok. Plusz csak olyan dezodorom van itthon, amit úgy kaptam, semmiképp sem fogok pénzt költeni rá, mindegy milyen olcsó.

Más nevében nyilván nem beszélhetek, én igyekszem minél kevesebbet elvárni és minél kevésbé megalkudni. Persze a társadalom többi részének jóval nagyobb a nyomásgyakorló ereje, így a végeredmény még mindig az, hogy én vagyok toleránsabb a többi emberrel, mint ők velem. Végső soron mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyi az, amennyit eltűr másoktól, illetve amiben enged nekik. Nekem utóbbiba az ésszerűnél gyakoribb tusolás, meg hogy nem megyek pizsomára vett melegítőben vásárolni (Angliában utóbbi pl. nem keltene felháborodást, bár ott meg más hülyeségek vannak) még csisszre belefér, a dezodor az nem. És igen, ezzel elvileg vállalok atrocitásokat, bár nemigen szoktak érni, amikor meg mégis, megbirkózom velük.

2018. jan. 12. 23:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Előbbi a 18-asnak ment. Bocs, késő van már.
2018. jan. 12. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!