Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert csinálják emberek, hogy...

Miert csinálják emberek, hogy nem használnak dezodort?

Figyelt kérdés
Lepten nyomon talalkozom olyan emberrel a legkulonbozobb teruleten az eletnek,akik mindig büdösek,mindig áporodott izzadtságszaguk van?Van vmi oka hogy nem hasznalnak dezodort?
2018. jan. 12. 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
Én nem szoktam, mert egyszer a buszon volt egy "élményem" egy kedves leányzó miatt, aki majdnem elhányta magát tőlem, amikor melléálltam, ő ült. Pedig nem fújtam agyon magam, valószínű az illat nem jött be neki.
2018. jan. 12. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
56%
Nekem dezodortól, parfümtől, hányingerem van. Mondjuk, nem szeretném az utastársaimat lehányni a saját dezodorom illatától.
2018. jan. 12. 12:38
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Nincs rá pénzük, nincs rá igényük, vagy pedig olyan belgyógyászati betegségük van, aminek az izzadás az egyik tünete és nincs az az izzadásgátló, ami ezt megakadályozná. Én eddig ezekkel találkoztam.

Aki azt állítja, hogy nem bírja a desodor szagát, az használjon illatmentes desodort, már elég régóta kapható!

2018. jan. 12. 12:53
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Láttad már a Tizenkét Büdös Ember c. filmet? :-]
2018. jan. 12. 12:58
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Full igénytelenség. Retkes körmök, zsíros haj (vagy korpával meghintett felső), izzadság szag, büdös szájszag. Könyörgöm, ahoz hogy valaki tiszta és ápolt legyen, nem pénz kérdése. Sok kolégám ilyen. Igénytelenek, úgy hogy asszony van a háznál. Tiszta gáz. Bárhova megyek, alap hogy illatosan, ápoltan megyek.
2018. jan. 12. 13:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Vannak azért már olyan készítmények ami semleges szagúak.Férfiként ilyet használok.A legtöbb rossz élmény viszont abból ered akik iszonyatosan

használnak vmit amiből pár csepp elég volna.Különösen a fiataloknál érezhető ez az elfejult szokás.Az iskolában kellene az alap higiéniáról előadást tartani,mert aki

nem tud integrálni,az nyugodtan lehet

a többi ember közé,nem annyira fontos

mint ez.

2018. jan. 12. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
14%
Utálok mesterséges szarokat kenni, fújni magamra. Én azt nem értem, más hogy viseli el magán? Van, hogy elmennek mellettem a buszon, és úgy megcsap a dezodor- meg parfümszag, hogy szabályosan befulladok. Szagoltam már hajléktalant közelről, de még az sem ilyen rossz. De nem teszek megjegyzést, elfogadom, hogy más függ az ilyen szir-szarokkal, ők meg elfogadják szépen, hogy én nem vagyok hajlandó használni. Ilyen egyszerű. (Van azért itthon ajándékból, egyedül akkor fújok magamra, ha nem fürödtem előző nap, de úgy alakul, hogy emberek közé kell menjek, de ennyi)
2018. jan. 12. 13:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Én golyós izzadásgátlót használok amit nrm kell fújni, nincs szaga mert a dezodorokat nem szeretem, inkább használok egy kis parfümöt
2018. jan. 12. 15:07
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
Na és az miért van, hogy az emberek, különböző mű vackokkal büdösítik magukat? Na és még egyes nők, ilyen bűzfelhőben úszva, képesek megkérdezni, találkozunk még? Na még az hiányozna, elég egyszer elviselni.
2018. jan. 12. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy szobatársam, aki nem használt semmi ilyesmit, mondván, ő nem fog magára kenni vegyszert és nem fogja tönkretenni a "gyönyörű" bőrét (nem volt az neki). Irtózatosan büdös volt, igazi csípős izzadtságszag, nem lehetett megmaradni a közelében. Folyton szellőztettünk, a ruháit, elpakoltuk, mert azok is átvették a szagot.

Ha te is ilyen vagy és használod a tömegközlekedést, KÉRLEK, HASZNÁLJ DEZODORT!

2018. jan. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!