Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka annak, ha valaki...

Mi az oka annak, ha valaki nem vállalja fel közösségi oldalakon az arcát a profilképen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem muszáj feltöltenie. Az is lehet, hogy nincs kép. Nem mindenkinek van fényképezőgépe.

Engem max. csak akkor "zavar", ha nem ismerem, és bejelölget barátnak. Olyankor úgy gondolom, hogy kamu profil.

2018. jan. 7. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Te még egy nevet sem vállalsz fel itt, vajon tudod miért? :DDD

Mert van egy kis esze a kérdésre válaszolva.S kinek több is van, az a valódi nevét sem villogtatja.

2018. jan. 7. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondok valamit..

Szerintem sokkal jobb ez, mintha valaki naponta 5 képet töltene fel magáról.. Erről miért nem tesznek fel kérdést pl.? Mi az oka annak, ha valaki mindennap tölt fel magáról képet? Szerintem ez nem normális dolog. Egyébként is mi a f**asznak?

2018. jan. 8. 12:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert magam miatt van facebook profilom, nem mások miatt. Nem akarom, hogy minden jött-ment bejelöljön, ahogyan azt sem, hogy a képeimen csámcsogjanak.
2018. jan. 8. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!