Szerintetek ez gáz, vagy minek neveznétek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még egy bogarat sincs szívem lecsapni és képes vagyok még segíteni is ha egy netán betévedne a házba. Papírra terelem és elengedem kint. Néha tiszta bengásnak érzem magam meg gyanítom aki ezt esetleg látja az is annak néz. Csak velem van ez vagy mással is?2018. jan. 6. 21:06
3/8 anonim válasza:
Ehhez hasonló dolog nálam is megjelenik, de sokkal komolyabb dolgoknál. Gáz, mert nincs meg bennünk az alapvető agresszió, ami az élethez szükséges.
4/8 anonim válasza:
A helyedben meg is simogatnám. :)
5/8 anonim válasza:
Bogaras vagy:DDD
Továbbá a szúnyogok s piócák kedvence bizonyára:DDD
6/8 anonim válasza:
én is ezt csinálom. és szerintem ez a normális. miért kéne egy ártatlan kis élőlényt eltaposni, csak mert véletlenül betévedt a lakásba?
a gáz az aki élvezi ha eltapossa őket
7/8 anonim válasza:
Miért volna gáz? Én sem bántom őket, miért kéne bántanom?
Nem azért jönnek be mert rosszat akarnak vele.
8/8 anonim válasza:
# 7
Azt nem akarnak persze csak beköltözni melléd-helyedre, mint a bevándorlók átvitt értelemben lényegében.
A házőrzőkutya bölcsebb szerintem, ő védi birtokát, a buta meg beengedi ugye;)
Azért kíváncsian lesném kapkodásod eredményét, ha hangyák ostromolnának meg, mert őket hiába teszed ki, azonnal jön vissza-haza:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!