Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyire rossz híre...

Miért van ennyire rossz híre a magyar férfiaknak?

Figyelt kérdés

Sokat levelezek külföldi lányokkal, néha fiúkkal is, nem titkolt vágyam egy külföldi barátnő, meg nyelvtanulás céljából is szeretek írni. Amikor kiderül, hogy magyar vagyok, akkor többször kérdeztek, olvasták a fejemre ezeket:

hímsoviniszták vagyunk-e

nem takarítunk, főzünk, lusták vagyunk

sokat iszunk, cigizünk

unalmasak vagyunk, amikor itt tanult adott lány sok igénytelen férfit látott, de szép nőkkel

kevés érdeklődési kör

Többször írták, hogy én más vagyok, de ezek akkor is rosszul estek. Ti tapasztaltatok hasonlót?

2018. jan. 3. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

ne európai külföldi barátnőt akarj

az angolok meg hasonlók agymosott feministák.

válassz arabot, kínait, esetleg indiait. gyönyörű és nagyon hűséges népek. én szoktam járni kínai chat szobákba, vallásos muszlim chat szobákba. sokkal jobb a hangulat mint a manapság idegbeteg nyugaton és usában. nézd meg őt milyen gyönyörű!

https://www.youtube.com/watch?v=It8k7Qur08Y

4:07''hez tekerj.

2018. jan. 3. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

"válassz arabot, kínait, esetleg indiait. gyönyörű"

Mintha egy vegetáriánus megmondaná egy húsevőnek hogy mit válasszon, mert ő neki az tetszik.

Ha kimegyek az utcára kapásból 10x szebb magyar lányokat látok mint ez a nő a videóban.

Vajon a magyarokra miért mondják hogy depressziósabbak?

Mert azok. Tehát azért van ennyire rossz híre a magyar férfiaknak, mert gyakori a rossz férfi.

"de ezek akkor is rosszul estek"

Miért esett rosszul? Ha egy nő általánosít és esélyt sem ad, akkor azzal nem is érdemes beszélni.

Az ilyen féreg férfiakat utálja és nézi le, nem téged.

2018. jan. 3. 21:39
 3/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul mások hibája miatt! Legyél te a kellemes csalódás! :)
2018. jan. 3. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nem is igazán fontos a te szempontodból. Ne adj rá okot, hogy rólad is ilyen véleményük legyen és kész.
2018. jan. 3. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

A hímsovinizmus, pia, cigi biztos vagyok benne, hogy statisztikailag valóban gyakoribb nálunk, mint a fejlettebb nyugati országokban. Elmaradott, lepukkant ország vagyunk, ezt kár tagadni, max. tenni lehet(ne) ellene. A kettes pont következik a hímsovinizmusból, a beszűkült érdeklődés meg a cigihez és alkoholizmushoz hasonlóan a stresszes, kilátástalan hangulatból ered. Igénytelennek meg én magam is igénytelen vagyok (nem érdekel az öltözködés, a sport, túlsúlyos vagyok és ez nekem meg is felel), mégis láthatnak időnként szép nőkkel, még ha nem is olyan helyzetben :D

Amúgy ugyan ezek elmondhatók szerintem a magyar nőkről is, a dohányzás és az elmaradott, patriarchális gondolkodás tippre ugyan akkora arányban jellemzi őket, mint a férfiakat. A többit nem tudom annyira megítélni.

2018. jan. 3. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
5%

És mi a baj a hímsovinizmussal? :D

Én nagyon kedvelem, és jóleső érzéssel tölt el. :D

És az oké, hogy lassan minden nő agymosott femináci lesz, ezt nem kérdezted vissza? A bzi Hollywoodiak most fognak fekete ruhában tüncikézni a nőket ért abúzusok miatt?

Én is csak avval leszek "hímsoviniszta" aki így áll hozzám, sok esetben a feminunik nem veszik észre, hogy olyan stílust ütnek meg, hogy kedvem lenne szájbaverni az adott hölgyeményt. Sértő, lekezelő, pökhendi.

És mindezt úgy, hogy normálisan közeledek az illető hölgyemény felé, nem tahó módon.

2018. jan. 4. 05:12
 7/10 anonim ***** válasza:
40%

A baj az, hogy minden ortopéd nő azt várja, hogy a lábai elé omoljanak a férfiak, ha ezt nem teszik meg, jönnek az egyenlőséggel, meg a feminizmussal.

Nőként kellene viselkedni, és akkor nem lesz probléma az esetek 99%-ban a férfiak férfiként való közeledésével.

Ennyi.

2018. jan. 4. 05:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Látod kérdező, a kérdésed alatt is a 6 válaszolóból 2 olyan mint amiket te leírtál. Plusz ezek a lányok leginkább a neten találkoznak magyarokkal, ahol azért nagyobb számban találni ilyen selejtes "férfiakat" mint a való életben.
2018. jan. 4. 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:

8: IRL is pont ilyen idióták ezek az illetők, max. nem osztják ekkora pofával a hülyeségüket. De egy párkapcsolatban elég hamar kibújik a szög a zsákból.

7: Talán meg kéne tanulni emberként viselkedni, és akkor nem lenne baj, ha emberként is reagálnak rád.

2018. jan. 4. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:

9#

Igen, a való életben is hülyék, csak ott meg se mernek mukkanni, párkapcsolatig pedig el sem jutnak, sőt már akkor össze pisilik magukat ha hozzá kell szólniuk egy nőhöz.

2018. jan. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!