Senkiben sem szabad 100%-osan megbízni. Ti hogy vélekedtek effelől?
Figyelt kérdés
Párotokhoz, hogy álltok?2018. jan. 3. 15:10
1/13 anonim válasza:
Őszintén sajnállak, ha olyan családba születtél és olyan emberek közt vagy, akikben nem lehet megbízni.
Jó hír, hogy ez nem általános helyzet, csak te vagy ilyen szerencsétlen.
2/13 anonim válasza:
Régen rossz lenne, ha a saját férjemben sem bízhatnék meg. De ugyanitt említhetném anyukámat vagy a tesóimat is. Ne legyél ilyen megkeseredett, hidd el, jobb bízni, mint alaptalan vádaskodással elijeszteni magad mellől az egyébként hűséges embereket.
3/13 anonim válasza:
Benned még 1%-ban sem bízom kérdező. Így.
4/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy rám igaz ez?! Ez csak egy kérdés... :D
2018. jan. 3. 15:26
5/13 Noblesse Oblige válasza:
Én ilyen vagyok. A családomon belül is ment a hidegháború és hátba is döftek.
A párom 1 év küzdelemmel érte el, hogy bizzak.
És azót a bizalom számomra a legértékesebb valuta.
6/13 anonim válasza:
Nekem a fontosabb emberi kapcsolataim alapja a 100% bizalom, az egyik legfontosabb dolognak tartom. Párkapcsolatban főleg, ott mindent vagy semmit alapon működik a dolog. Én képes vagyok bizalmasan kötődni, hiába vertek át sokan, csak szánni tudom azokat, akiket képesek megtörni a kudarcok.
7/13 anonim válasza:
Sajnos....ez így van. Lehet lepontozni, meg megkeeseredettnek nevezni...de attól a tény még tény marad.
8/13 anonim válasza:
Maximálisan egyet értek. A mai párkapcsolatokat meg inkább hagyjuk...
9/13 Metionin válasza:
Szerintem is igaz. A páromban bízom a legeslegjobban azok közül akit ismerek de benne sem 100%-osan.
10/13 anonim válasza:
Szerencsére nincs párom. Igaz az állítás, azonban a leleményes ... át tudják b×i az embert, hiába is van résen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!