Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zsidó emberek tényleg...

A zsidó emberek tényleg átvernek mindenkit azért hogy ők előrébb jussanak?

Figyelt kérdés
Először is kérem hogy aki válaszol az ezt is olvassa el. Tudom ez így elsőre elég abszurdnak hangzik de valahogy fel kell tennem a kérdést. Röviden annyi a lényeg hogy van egy ember aki egy vállalkozást akar alapítani. Ez egyfajta kivitelező cég lenne. Én mint technikus lennék a szakmai része a dolognak ő meg dobná a tőkét meg intézné a munkát meg az ügyeket. A dolog itt valik érdekessé mert 50% a a cégnek az enyém lenne tehát nagyvonalakban a bevétel fele is nekem jönne. Nem értem miért bízna meg bennem ennyire. Csomóan arra utaltak finoman hogy csak engem akar felhasználni hogy felkapaszkodjon. Szerintetek van mitől félnem ha egy egyébként rendes korrektnek tűnő emberről van szó ha pusztán azt vesszük alapul hogy zsidó? Nekem senkivel szemben sincsennek előítéleteim soha nem volt közeli kapcsolatom zsidó emberrel, a hányinger kerülget magamtól hogy pusztán az etnikai hova tartozása miatt támadnak kétségeim felé. Csak kíváncsi vagyok hogy ennek az általánosításnak van e alapja..
2018. jan. 2. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bárki átver, ha nem figyelsz a részletekre.
2018. jan. 3. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

amúgy a felkapaszkodásra felhasználás miért lenne negatívum?

teljesen alap,hogy ez benne van egy üzleti kapcsolatban,sőt sokszor ezért jön létre az egész ismertség,a kölcsönös érdekek találkozása miatt.

ezt sose értettem,hogy miért fáj egyeseknek az ha én is keresek valamin,nem csak ő.

ez nagyon nagyon buta és haszontalan nézőpont.

ami itt a bibi,hogy nem független üzleti kapcsolata a téma és nem ismered rendesen.

egy céget meg 1000 és 1 illegális dologra fel lehet használni.

vagy csak simán szerencsétlenül kiszopod.

pl van x alkalmazott,rengeteg járulék,ő elfelejti fizetgetni,vagy hirtelen meghal ilyet is hallottam és máris ott vagy 1 millás adóssággal/rezsifizetéssel 1 hónap alatt.

utána meg a rokonsága rajtad követeli az elhunyt cégbeli rájuk eső részesedését,mert azt mondják hogy az nálad van és járkálhatsz a bíróságra.

a zsídó téma meg?

ők azért genyók,mert egymást segítik és benyomják mindenhova,másnak meg nem adnak esélyt se.

de ha befurakodsz közéjük,akkor befogadnak,de mindig éreztetni fogják,hogy kívülálló vagy.

egyik haverom az teljesen jó el van velük,be is nősült.

a 200 fős família meg úgy indított,hogy összedobtak nászajándékba egy 30 millás lakást.

2018. jan. 3. 00:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, az utolso mindent leirt ;)
2018. jan. 3. 04:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én írtam le, #11 én ÉN!
2018. jan. 3. 15:50
 15/16 anonim válasza:
Nemcsak átvernek, hanem meg is ölnek. Az Ószövetségben konkrétan egész népeket mészároltak le a zsidók, mert az ő Jahvéjük ezt parancsolta nekik. Mivel azt hiszik magukról, hogy kiválasztott népek, ezért feljogosítva érzik magukat a gójok kiirtására és teljes sárbatiprására.
2018. jan. 4. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Képesek rá szerintem, más a kultúrájuk (felsőbbrendűség, idegengyűlölet, önzés, anyagiasság, rugalmas gerinc, jellem stb.), a lelkiismeretük, pontosabban annak hiánya. Ez nem általánosítás. Általánosítás az, hogy minden politikus szemét, vagy minden focista buta. Az általánosítás nem igaz. De az, hogy a zsidók 99%-a ilyen meg olyan (más a lelkiismerete, stb.), vagy a cigányok 99%-a nem képes egyetemet elvégezni, az igaz.
2018. jan. 5. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!