Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zsidó emberek tényleg...

A zsidó emberek tényleg átvernek mindenkit azért hogy ők előrébb jussanak?

Figyelt kérdés
Először is kérem hogy aki válaszol az ezt is olvassa el. Tudom ez így elsőre elég abszurdnak hangzik de valahogy fel kell tennem a kérdést. Röviden annyi a lényeg hogy van egy ember aki egy vállalkozást akar alapítani. Ez egyfajta kivitelező cég lenne. Én mint technikus lennék a szakmai része a dolognak ő meg dobná a tőkét meg intézné a munkát meg az ügyeket. A dolog itt valik érdekessé mert 50% a a cégnek az enyém lenne tehát nagyvonalakban a bevétel fele is nekem jönne. Nem értem miért bízna meg bennem ennyire. Csomóan arra utaltak finoman hogy csak engem akar felhasználni hogy felkapaszkodjon. Szerintetek van mitől félnem ha egy egyébként rendes korrektnek tűnő emberről van szó ha pusztán azt vesszük alapul hogy zsidó? Nekem senkivel szemben sincsennek előítéleteim soha nem volt közeli kapcsolatom zsidó emberrel, a hányinger kerülget magamtól hogy pusztán az etnikai hova tartozása miatt támadnak kétségeim felé. Csak kíváncsi vagyok hogy ennek az általánosításnak van e alapja..
2018. jan. 2. 22:09
1 2
 1/16 anonim válasza:
28%
Igen
2018. jan. 2. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
33%

A magyar emberek tényleg átvernek mindenkit azért hogy ők előrébb jussanak?

Először is kérem, hogy aki válaszol az ezt is olvassa el. Tudom ez így elsőre elég abszurdnak hangzik de valahogy fel kell tennem a kérdést. Röviden annyi a lényeg, hogy van egy ember aki egy vállalkozást akar alapítani. Ez egyfajta kivitelező cég lenne. Én mint technikus lennék a szakmai része a dolognak ő meg dobná a tőkét meg intézné a munkát meg az ügyeket. A dolog itt valik érdekessé mert 50% a a cégnek az enyém lenne tehát nagy vonalakban a bevétel fele is nekem jönne. Nem értem miért bízna meg bennem ennyire. Csomóan arra utaltak finoman hogy csak engem akar felhasználni, hogy felkapaszkodjon. Szerintetek van mitől félnem ha egy egyébként rendes korrektnek tűnő emberről van szó ha pusztán azt vesszük alapul, hogy magyar? Nekem senkivel szemben sincsenek előítéleteim soha nem volt közeli kapcsolatom magyar emberrel, a hányinger kerülget magamtól hogy pusztán az etnikai hova tartozása miatt támadnak kétségeim felé. Csak kíváncsi vagyok, hogy ennek az általánosításnak van e alapja.

2018. jan. 2. 22:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját érdekeit nézi, szóval könnyen lehet, igen, hogy átver.
2018. jan. 2. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm
2018. jan. 2. 22:17
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Egyéni vállalkozó vagyok, nincs társam, a kezdő tőkét 2 évi gyári munkával spóroltam össze és mellette maszekoltam is rendesen..Ismeretlen emberrel etnikai hovatartozástól függetlenül nem társulnék!!! Jogos a félelmed! És ez egy sztereotipia, de van alapja. Ettől függetlenül sok kivétel van! Itt nem is az a probléma hogy zsidó, hanem hogy nem ismered rendesen! De még barátokkal is kockázatos dolog, hiszen a barátság megromolhat és akkor megy majd a szemétkedés. Vagy pont az üzlet öli meg a barátságot---> szintén szemétkedéshez vezet majd és bukáshoz
2018. jan. 2. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez magátol az embertől függ. Ha cigány lenne azt kérdeznéd mikor kér cigit buszjegyre?

Shalomm :)

2018. jan. 2. 22:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Annyi alapja van, mint általában az általánosításoknak. És ezzel nem azt mondom, hogy ne legyél óvatos, de akkor se mondanám, ha egy keresztény magyar emberről lenne szót.
2018. jan. 2. 22:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy válalkozás mindik kockázatos csak annyit kel belerakni amit ha elveszitesz még talpra tudsz állni.
2018. jan. 2. 22:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Épp ez az én anyagi javat nem rakok bele. Csak a "tudásomat".
2018. jan. 2. 23:04
 10/16 anonim ***** válasza:
Mesélték nekem, hogy legyen Pista barátkozott egy xy személlyel és alapítottak egy céget. Nem tudom meddig voltak barátok, cégalapítás után Pista elhúzott a francba. Végül derült ki, hogy Pista csak azért barátkozott xy személlyel, mert csak ki akarta használni.
2018. jan. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!