A zsidó emberek tényleg átvernek mindenkit azért hogy ők előrébb jussanak?
A magyar emberek tényleg átvernek mindenkit azért hogy ők előrébb jussanak?
Először is kérem, hogy aki válaszol az ezt is olvassa el. Tudom ez így elsőre elég abszurdnak hangzik de valahogy fel kell tennem a kérdést. Röviden annyi a lényeg, hogy van egy ember aki egy vállalkozást akar alapítani. Ez egyfajta kivitelező cég lenne. Én mint technikus lennék a szakmai része a dolognak ő meg dobná a tőkét meg intézné a munkát meg az ügyeket. A dolog itt valik érdekessé mert 50% a a cégnek az enyém lenne tehát nagy vonalakban a bevétel fele is nekem jönne. Nem értem miért bízna meg bennem ennyire. Csomóan arra utaltak finoman hogy csak engem akar felhasználni, hogy felkapaszkodjon. Szerintetek van mitől félnem ha egy egyébként rendes korrektnek tűnő emberről van szó ha pusztán azt vesszük alapul, hogy magyar? Nekem senkivel szemben sincsenek előítéleteim soha nem volt közeli kapcsolatom magyar emberrel, a hányinger kerülget magamtól hogy pusztán az etnikai hova tartozása miatt támadnak kétségeim felé. Csak kíváncsi vagyok, hogy ennek az általánosításnak van e alapja.
Ez magátol az embertől függ. Ha cigány lenne azt kérdeznéd mikor kér cigit buszjegyre?
Shalomm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!