Eladóként hogy ne érdekeljen ez?
Eladóként dolgozom egy plázában. Nagyon durván befolyásol másnak a véleménye rólam és észrevettem, hogy mikor kezelem a pénztárgépet elkezdek remegni, nem tudok arra koncentrálni amit csinálok hanem arra figyelek, hogy vajon néz - e közben a vásárló. Hogy ne érdekeljen más véleménye, hogy észreveszi-e? Mert akkor gondolom meg is szűnik a probléma.
19L
én azt vttem észre, hogy sok eladónak olyan szép ápolt a keze és a körme. szeretem nézni, ahogy dolgoznak.
szerintem te is koncentrálj arra, hogy a kezed szép legyen és szépen mozogjon,
Részemről még a szemkontaktust is igyexek felvenni az eladóval/pénztárossal.
Legalább, amikor köszönök neki.
Ha ez Téged ennyire zavar, rossz helyen dolgozol.
Szia!
En is dolgozom eladokent, es kezdetben ugyanez a problemam volt. Kulon figyelek mindig a kormomre meg a kezemre, mivel elelmiszert is arulunk, hogy tiszta legyen es apolt.
Ezutan kisse valtoztattam a hozzaallasomon is.
Rengeteget mosolygok, segitokesz vagyok es ugy egeszeben pozitivabb, realis mertekben. Ami kb annyit jelent hogy elkezdik nezni a kezemet visszaadaskor akkor nem is agyalom tul h miert nezi... Hagy nezze :D Valoszinuleg ugyis csak velem egyutt szamol h jol adok e vissza :D
Szerintem neked se kell ezen tul sokat toprengened, mert csak emeszted magad vele. Masnak is ugyanugy van hibaja mint neked. Sot, van aki ki sem birna eladokent. De remelem te eleg eros vagy ahhoz hogy elnyomd ezeket az egyaltalan nem realis rossz gondolatokat es fellazulj :):)
Sok sikert a tovabbiakban! :)
Szia, én vagyok a vevő.
Általában nem érdekel az eladó/pénztáros, azaz udvariasan köszönök, de kábé végig másra gondolok, még ha a "kezedet" nézem is. Szerintem, ha csinos vagy, max. a fiúk gondolnak kicsit többet, azaz "vesznek észre".
Ha udvarias, kedves, mosolygós vagy, akkor már én, a nő is felfigyelek. Annyi a gépszerű eladó/pénztáros, hogy komolyan feldob, ha egy kedves, és segítőkész eladóval találkozom. Legutóbb pl. kérés és minden nélkül a mirelit árut zacskóba tette, és még kedvesen hozzá is fűzött valamit. Egy nem gépiesen eldarált viszlát vagy szép napot is sokat tud adni a másiknak, pedig nem idős vagyok, nulla szociális kapcsolattal. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ez a hölgy a helyén van, szereti, amit csinál, és nemcsak az orvosnak, meg a tanárnak lehet hivatása, hanem minden munka válhat azzá, ha valaki szívvel végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!