Miért olyan bunkó némelyik vásárló? Eladóként dolgozom és hetente legalább egyszer olyan szinten megaláznak, hogy szorongat a sírás.
Röhögd képen őket és kész.....
Hidd el ezek az emberek kevesek ahhoz, higy kirugassanak téged...
pontosan. legtöbbször azok az emberek a normálisak, megértőek, akik teljes nyugodtsággal mennek bevásárolni, minimális stressz van az életükben.
nagyon ritka, ha valaki úgy kötekedik(tehát úgy panaszkodik, hogy nincs is igaza), hogy ezzel nem kompenzál semmit.
sajnos ha belevernéd a fejét a pultba akkor megbüntetnének.
sajnos nem tudsz a kreténekkel mit csinálni. én pl az ilyenek miatt próbálok jó fej lenni az eladokkal (köztük is van sok aszfejf amúgy)
Van,aki mindenkivel ilyen és egy darab fába is beleköt. Egyesek meg hajlamosak az egyszerűbb munkát végzőket alacsonyabb rendűként kezelni. Ebből is látszik, hogy a diploma mellé érzelmi intelligencia nem feltétlenül jár.
Aztán vannak azok is, akik sikertelenek az életben és ezzel a belerúgok egy random szerencsétlenbe-viselkedéssel kompenzálnak.
Sok oka van a gyökérségnek, de egyik sem elfogadható egy normális ember esetében.
Nagyon jól leírtak mindent előttem. Én bútorüzletben dolgoztam, Ausztriában, de nagyon sok magyar/román/szlovák vásárlónk volt, akik nem heti szinten, hanem napi szinten voltak gyalázatosak. Hozzá kell tennem, hogy én mindig kedves voltam, egyszer szóltam vissza egy 19 éves szülők által eltartott kis seggnek (elnézést), aki az új lakásához akart valamilyen díszt és két napot késett a gyár hibájából a dolog. Úgy beszélt velem, mint egy ronggyal, konkrétan a külsőmre is megjegyzéseket tett. Hisztizett, őrjöngött. De volt, hogy lehazugoztak, kolléganőm lekrvázták, okoskodtak (főleg idősebb férfiak), de volt, hogy fizikálisan bántalmazták az egyik eladót.
Érdekes, az osztrákok szinte mindig udvariasak voltak.
Amit én is megtanultam, hogy ha higgadt maradsz és nem esedezel bocsánatért, az a legjobb. (De persze ne is legyél arrogáns)
Elég volt egy évnyi munkaviszony ott, hogy megundorodjak az emberektől.
Szóval kitartás, és váltsál minél előbb, mert nagyon kiégetheti az érzékeny lelkületűbb embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!