Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok sírni?

Miért nem tudok sírni?

Figyelt kérdés
Elég nehezen szoktam viselni a visszautasítást lányoktól. Azt vettem észre magamon, hogy mikor magam alatt vagyok már egy megkönnyebbülést hozó sírás se jön össze. Mitől lehet ez? Már olyan érzéketlenné vált a szívem/lelkem, hogy már erre se vagyok képes? 28f

2017. aug. 7. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül sírni. De azért jó levezetni a feszültséget. Ha úgy érzed, hogy nem tudtál megkönnyebbülni, akkor pl. az intenzív mozgás is segít kiadni a feszültséget, nem muszáj pont sírni a megkönnyebbüléshez.
2017. aug. 7. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

vicces vagy :D megsugom, sirni mindenki tud. erzeketlen vagy? nehezen viseled a visszautasitast hahahahaha :D

meg csak 18 vagyok de ha visszautasit egy csaj, nem rinyalok. Az igazi siras nem itt kezdodik :D

2017. aug. 7. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 nagyon vicces vagy de valahogy nincs kedvem kacagni
2017. aug. 7. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, lehet azért nem tudsz sírni mert túl sokáig kellett erősnek lenned ,az hogy egy ember erősnek kell mutassa magát egy idő után ez üt vissza belőle,nem vagy érzéketlencsak a sok fájdalomtól már sírni sincs erőd! 21L. Ezt pedig kérlek hallgasd meg gondolom már ismered de el mondd benne mindent. [link]
2017. aug. 7. 12:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4-es! Tanulságos amit mondasz, valószínűleg így is van, a zene is jól leírja a helyzetet.
2017. aug. 8. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök ha segítettem, remélem hogy ,nemsokára rendeződik a helyzeted! Addig is Légy POZITÍV! Nézd mindennek a jó oldalát! Tudod "A felhők fölött ragyog a nap!" Másnak ennyi sem jut az életből, én is sokáig igy voltam ezzel,nagyon rossz gyermekkorom volt 😌! De meg tanultam értékelni az élet legkisebb ajándékát is! Sok sikert kívánok neked és azt hogy olyan életed Legyen amilyet igazán szeretnél .Üdv egy 21 éves lány :)!
2017. aug. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!