Van itt rajtam kívül olyan a 18-25 éves korosztályból aki nem szeret inni, berúgni?
Figyelt kérdés
Akiket ismerek mind folyton buli, berúgás és iváson jár az eszük, a másik meg a szex, mindegy hogy fiú vagy lány. Nekem egyiken se, főleg hogy a bulizós zene számomra alapzaj, mert csak a rock/metál zenét szeretem. Most is mondták menjek szerezzek barátnőt bulizzak és éljem ki magam, rúgjak be. Én ezt nem akarom meg nem is érzek rá késztetést se vágyat. Van itt olyan aki rajtam kívül nem szeret bulizni/inni és társai?2018. jan. 1. 13:40
11/15 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem írni, hogy az ivászat egy dolog, na de a buli... Az még ennél is ezerszer rosszabb. Amikor egy csomó nagymellű, csinos szép csaj és magas, sportos alfahím ott rázza magát előttem (szerencsére csak 1-2 alkalommal volt részem ebben), miközben megvető pillantással végigméri a magamfajta nyikhaj, alacsony srácot, hogy éreztesse velem, én nem tartozok abba közegbe és érezzem magam kirekesztettként. Persze, hogy ilyenkor az ember hatványozottabban komplexusos és feszült. Na az felér azzal az érzéssel, mintha 2 liter vodkát nyomnának le a torkomon miközben kezem-lábam lefogják. Szóval ezerszer inkább otthon egy csendes magányban való lerészegedés, mint egy buliban történő vonaglás és p*csméregetés.
12/15 anonim válasza:
Én sem voltam részeg. Egyszer volt, hogy becsiccsentettem, az mókás volt, de annál tovább sosem mennék. Néha megiszok fél pohár bort, vagy egy-két feles csokilikőrt, de ennyi.
L/19
13/15 anonim válasza:
Igen vannak ilyenek, bár tény, hogy nem ők vannak többségben. Viszont amire nincs késztetésed, azt ne csináld csak azért, mert mások csinálják és bíztatnak rá.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ez így jó,hogy nem vagyok egyedül ebben... Nekem már volt ,hogy le akarták nyomni rajtam a sört és "nem vagy fiú ha nem szereted"( nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz). Nem is iszok,egyedül a pálinkával lehet lekenyerezni engem de abból is max fél pohár volt eddig. Bortól öklendezési ingert kapok, sör undor is+hányingerem van utána. Nagyon ritka ha iszok, előző évben szilveszterkor volt meg most a pezsgő 1 korty. Berúgni egyszer sikerült mikor egyik ismerős születésnapján elmentünk sétálni és 3-an fél üveg bort lehúzattak velem, utána felállni se tudtam. Ott abban a pillanatban döntöttem el ,hogy soha többet, mert kínosnak is éreztem meg kiszolgáltatottnak magam.
2018. jan. 1. 23:36
15/15 anonim válasza:
Van, de bírom, hogy sokan úgy állítják be azokat akik néha szeretnek inni mintha az ördögtől való dolog volna.
Van jó hatása is például a közösségépítő hatása, de ezt meg úgy sem élik át azok akik egyik pillanatban azon sírnak, hogy nincs barátjuk/barátnőjük a másikban meg büszkélkednek vele, hogy nem mennek szórakozni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!