Nem tudok alkoholt inni. Minden ital nagyon mar. Alig tudom a számban tartani, mert nagyon csípnek és amikor lenyelem a torkomat is csípi meg minden, nagyon rossz érzés. A szagát sem szeretem. Viszont ha nem iszom akkor kiközösítenek? 18f
Ajánlott egy széleskörű társaság váltás. Az nem őszinte emberi kapcsolat, amely terrorizál, - márpedig az terror, hogy "Ha nem züllesz velünk, akkor nem ismerünk (meg)!"
Akkor teszed a legjobban, ha kilépsz az ilyen emberek ismerettségi köréből és felépítesz egy olyan kapcsolatrendszert, amely nem állít kényszerhelyzet elé.
A sörön és az édes likőrökön kívül én se szeretem a többi piát, a tömények marnak, a bor meg savas mint a hányás.
Ha arra kényszerítenének h rendszeresen ilyet igyak akkor nem hinném h velük szeretnék lenni.
Az alkohol az MÉREG! A sok ember, aki issza, egy igazi hős, akik arra esküdtek fel, hogy megszabadítják az emberiséget ettől a méregtől, saját testi épségüket nem kímélve!
Ha igazi harcos vagy, akkor állj közénk! Ha nem bírod, akkor pedig csak szurkolj nekünk, hogy a te gyerekeidnek már jobb legyen! 😃😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!