Van itt rajtam kívül olyan a 18-25 éves korosztályból aki nem szeret inni, berúgni?
Jelen. Hardcore antialkoholista vagyok. Hosszú történet, hogy miért lettem ilyen. Ha gondolod, írj privátot, és elmesélem.
22/F
Sosem voltam még részeg, inni sem szoktam
19/L
Max 1-2 fröccsöt ha iszok, esetleg egy likőrt ha valami különlegesség van, de nem igénylem, csak olyat iszom ami nagyon finom, és abból is keveset, 1 éve nagyon durván ittam.
19/F
Nem vonz engem se, persze ha olyan a tarsasag szivesen benne vagyok.
25f
Undorító dolognak tartom a piálást és a bulizást is. Sok emberrel összezárva egy légtérbe, mindenki bűzlik a piától, hánynak...
Az alkoholt utálom, ennek ellenére ha valaki meghívna nem mondanék nemet az elegáns helyen történő borozgatásra. (max. 2 pohár)
Csak a környezetemben mindenki a tipikus "úgybebasztamaztsetudtamholvagyok" típus.
Én sosem voltam részeg. Egyrészt mert sosem volt baráti társaságom így alkalmam sem nyílt rá, másrészt a pia rám negatív hatással van. Abszolút nem leszek tőle lazább/boldogabb, ellenben borzasztóan fel tudja kavarni a gyomromat és nagyon nem bírom (az alkatomból kifolyólag is), mert elkezdek szédülni, fáj a fejem és ráz a hideg. A pálinkát és egyéb töményt egyenesen kínszenvedés meginnom. Amikor már a szagától reszketek, aztán lehúzom és az egész testemen végigszalad az a hasító/fojtó hideg érzés, miközben nyelési kényszer tör rám és arra gondolok: "Nehogy elhányd magadat, ciki lesz, próbálj nyelni és úgy tenni, mintha jól esne". Brrr. Sört/bort viszont néha kifejezetten szeretek inni egy-egy nyári napon egy finom húsételhez miközben nézek egy meccset.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!