Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt rajtam kívül olyan a...

Van itt rajtam kívül olyan a 18-25 éves korosztályból aki nem szeret inni, berúgni?

Figyelt kérdés
Akiket ismerek mind folyton buli, berúgás és iváson jár az eszük, a másik meg a szex, mindegy hogy fiú vagy lány. Nekem egyiken se, főleg hogy a bulizós zene számomra alapzaj, mert csak a rock/metál zenét szeretem. Most is mondták menjek szerezzek barátnőt bulizzak és éljem ki magam, rúgjak be. Én ezt nem akarom meg nem is érzek rá késztetést se vágyat. Van itt olyan aki rajtam kívül nem szeret bulizni/inni és társai?
2018. jan. 1. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Jelen. Hardcore antialkoholista vagyok. Hosszú történet, hogy miért lettem ilyen. Ha gondolod, írj privátot, és elmesélem.

22/F

2018. jan. 1. 13:43
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
én szoktam inni, de berúgni nem..szerintem abban nincs semmi jó, hogy az ember okádik, meg össze vissza beszél. Annyit iszok, hogy megérezzem, de ne legyek rosszul. Berugáshoz nem kell ész...tudni kell hol a határ. 23f
2018. jan. 1. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

Sosem voltam még részeg, inni sem szoktam

19/L

2018. jan. 1. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Én sem iszom sosem, és nem is szoktam bulizni. Sokat szoktam kimenni városba haverokkal, de klasszikus értelemben már nem szoktam bulizni. (kb. 19 éves koromig buliztam) 23/F
2018. jan. 1. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Én tegnap fizikáztam éjfél körül. Engem jobban érdekel a tudomány, mint a buli.:) 22f
2018. jan. 1. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
engem még a piálás és bulizás érdekel,de nem szeretném abbahagyni kb. 25 éves koromig. 16/f
2018. jan. 1. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Max 1-2 fröccsöt ha iszok, esetleg egy likőrt ha valami különlegesség van, de nem igénylem, csak olyat iszom ami nagyon finom, és abból is keveset, 1 éve nagyon durván ittam.

19/F

2018. jan. 1. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem vonz engem se, persze ha olyan a tarsasag szivesen benne vagyok.

25f

2018. jan. 1. 14:46
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

Undorító dolognak tartom a piálást és a bulizást is. Sok emberrel összezárva egy légtérbe, mindenki bűzlik a piától, hánynak...

Az alkoholt utálom, ennek ellenére ha valaki meghívna nem mondanék nemet az elegáns helyen történő borozgatásra. (max. 2 pohár)

Csak a környezetemben mindenki a tipikus "úgybebasztamaztsetudtamholvagyok" típus.

2018. jan. 1. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Én sosem voltam részeg. Egyrészt mert sosem volt baráti társaságom így alkalmam sem nyílt rá, másrészt a pia rám negatív hatással van. Abszolút nem leszek tőle lazább/boldogabb, ellenben borzasztóan fel tudja kavarni a gyomromat és nagyon nem bírom (az alkatomból kifolyólag is), mert elkezdek szédülni, fáj a fejem és ráz a hideg. A pálinkát és egyéb töményt egyenesen kínszenvedés meginnom. Amikor már a szagától reszketek, aztán lehúzom és az egész testemen végigszalad az a hasító/fojtó hideg érzés, miközben nyelési kényszer tör rám és arra gondolok: "Nehogy elhányd magadat, ciki lesz, próbálj nyelni és úgy tenni, mintha jól esne". Brrr. Sört/bort viszont néha kifejezetten szeretek inni egy-egy nyári napon egy finom húsételhez miközben nézek egy meccset.

24/F

2018. jan. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!