Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen az ideális...

Nektek milyen az ideális szilveszter?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy embertársaim hogyan is képzelik el, az év utolsó napját buliban,családdal, utazással vagy más programmal.

Légyszíves adjatok komolyabb válaszokat és írjátok a válasz mellé az életkorotokat. Köszönöm!B.Ú.É.K!

2017. dec. 31. 21:05
 1/4 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Én eddig csak egy szilvesztert emelnék ki, a 2013-ast. Egyedül lehettem otthon kb. 6 órát. Ettem, ittam, bömböltettem a zenét, csak is azt csináltam amit akartam. Azelőtt és azóta se volt még ilyenben részen, csak punnyadás itthon a családdal.
2017. dec. 31. 21:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem már jól magam buliban is, meg otthon szilveszterezve is.Szóval, hangulat kérdése.
2017. dec. 31. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, együtt a családdal. 18/F
2017. dec. 31. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Két kutyával összebújva átaludni a durrogtatást. Reggel pedig pont ott folytatni, ahol 2017-ben abbahagytam.

De utálnám most másnaposan tölteni ezt a napot.

2018. jan. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!