Nektek milyen az ideális szilveszter?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy embertársaim hogyan is képzelik el, az év utolsó napját buliban,családdal, utazással vagy más programmal.
Légyszíves adjatok komolyabb válaszokat és írjátok a válasz mellé az életkorotokat. Köszönöm!B.Ú.É.K!
2017. dec. 31. 21:05
1/4 Clay Morrow válasza:
Én eddig csak egy szilvesztert emelnék ki, a 2013-ast. Egyedül lehettem otthon kb. 6 órát. Ettem, ittam, bömböltettem a zenét, csak is azt csináltam amit akartam. Azelőtt és azóta se volt még ilyenben részen, csak punnyadás itthon a családdal.
2/4 anonim válasza:
Én éreztem már jól magam buliban is, meg otthon szilveszterezve is.Szóval, hangulat kérdése.
3/4 anonim válasza:
Otthon, együtt a családdal. 18/F
4/4 anonim válasza:
Két kutyával összebújva átaludni a durrogtatást. Reggel pedig pont ott folytatni, ahol 2017-ben abbahagytam.
De utálnám most másnaposan tölteni ezt a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!