Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra milyen az ideális...

Számotokra milyen az ideális női test?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra vagyok kíváncsi, hogy számotokra milyen az ideális női testalkat, kívülről milyen számotokra A Nő. Ilyenekre gondolok, hogy:

- Hány cm?

- Hány kg legyen a magasságához? Pl.: egy 165 cm-es nőnek szerintetek hány kg-nak kell lennie.

- Mennyire legyen vékony? Napjainkban a népszerű Instagram lányok és Victoria's Secret modellek képviselik az általánosan elfogadott ideált, számotokra is ők a legvonzóbbak?

- Mell, derék, csípőméret?

És bár nem testalkat, de érdekelne, hogy számotokra milyen a tökéletes...

- ...Bőrszín(szoláriumozott, fehér, közepes)?

Stb.

A válaszotokban tüntessétek fel a nemeteket, életkorotokat. Köszi!

2017. aug. 28. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

attól, hogy valaki vékony, teltebb, alacsonyabb, magasabb...

még lehet nő, nálam inkább a belső dönti el, hogy nő vagy kislány az illető

meg van a számomra vonzó, izgató női ideál, de nem csak azt tartom nőnek!

24F

2017. aug. 28. 11:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet az, azonban most legyünk kicsit felszínesek és nézzük csak a külsőt :)
2017. aug. 28. 11:40
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Mert akkor olyan leszel?
2017. aug. 28. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

#1-es vagyok:

számomra vonzó a teltebb alak, nagyobb popsi, hosszú haj, mosolygós arc

combon, popsin egy kis narancsbőr és enyhe stria tetszik (még ha fura is ez valakinek)

szeretem ha a hason is van plusz

mell méretre nincs annyira ideál, de eddig a tenyérnyi jött be a legjobban

pc, tetkó, smink, silikon nem kell, legyen természetes

ha csak a felszín számít kb leírtam

2017. aug. 28. 11:43
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

170 cm körüli

55 kg

Legyen vékony, igen.

Mell, derék, csípő: Nem számít egyik sem, mivel engem csak az érdekel, hogy vékony legyen.

Bőrszín: Fehér, persze az sem baj, ha barnul, szolizott. Mindegy kb.

22F

2017. aug. 28. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Tökmindegy. Sokáig csak az alacsony csajokkal tudtam elképzelni bármit is, ehhez képest a barátnőm 178 cm:)

Vékony vagy teltebb...a lényeg, hogy arányos legyen. Egy vékony és egy telt lány is lehet csinos, ha tudja "viselni" az alakját (azaz mondjuk vastag combokra nem vesz ultramini és feszülős rövidgatyát, a csontos alkatú meg nem mászkál mindenféle zsákruhában, amiben kb eltűnik). Ebből kifolyólag a mellméret is mindegy, egy magas és vékony lánynak nyilván nem lesz akkora, mint egy alacsonyabb ducinak, akin a súly máshogy oszlik el. A csípő stb dologhoz meg nem értek nagyon, gondolom az is a súly eloszlásán múlik. Szóval legyen arányos.

Hajszín, bőrszín addig nem érdekel, amíg TERMÉSZETES! Az undorító szolisárga bőrtől, az ízléstelen piercingektől viszont felfordulok, ahogy attól is, mikor a sötét bőrű csaj ilyen full szőke, majdnem fehér hajjal jár.

2017. aug. 28. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A kazánja számít, ha abban ég a láng, majdnem mindegy hány kiló, hány centi, ha vidám, mosolygós, optimista...
2017. aug. 28. 12:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Kazán? :DDD
2017. aug. 28. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A párom :)

- 169 cm, most épp 53 kiló (de 56-57-tel még vonzóbb).

- vív, így vékony, de izmos nő (és imádom a fenekét)

- a melle pici, elfér a tenyeremben, de szeretem, a méretét nem tudom. Dereka kicsit vaskosabb, de alapból nem törékeny alkatú (kicsit szélesebb váll és erősebb derék)

- szeretem, hogy természetes. Nem sminkel (nincs is rá szüksége, szép a bőre, nyáron szeplős :) ), nem tölt órákat a fürdőben

- szemöldökét szedi, meg hónaljat-intimet szőrtelenít, de a lábát nem, mert rövid és nagyon világos a szőr rajta, kb. nem látszik

- haja egyenes, félhosszú, néha fonja, de főleg copf, nem szereti, ha a szemében van

Kényelmesen de csinosan öltözködik, szereti a lenge szoknyákat, ruhákat de a sportos felsőket-gatyókat is, és semmit nem hord, amiben feszeng (pl. miniszoknya, tapadós ruha-nadrág)

Nekem 10/10, és ez számít.

34ffi

2017. aug. 28. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat ranezel es azt mondod huuuu azt a kurv.@ ez egy no. Latni kell, nem pedig centizni a mereteit es azon filozni hogy talan ha a szeme szine vilagosabb lenne...
2017. aug. 28. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!