Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy öngyilkosok akartok lenni?
Figyelt kérdés
Kihez, mihez fordulnátok?2017. dec. 31. 20:36
1/12 anonim válasza:
Pszichológus, barátok. Mindenképpen keress fel egy pszichológust vagy pszichiátert. Ezzel úgymond nem veszítesz semmit. Semmiképpen se bántsd Magad, ragadj meg minden lehetőséget a megoldás felderítésére kérlek! Erőt, egészséget és boldog életet kívánok Neked!
2/12 anonim válasza:
Elgondolkodnék rajta, hogy miért akarok az lenni?
Aztán meg felhívnám az ingyenes lelki segélyt - remek emberek dolgoznak ott, engem már többször "megmentettek":
3/12 anonim válasza:
Senkihez. Mit akarsz, megtenni vagy nem megtenni, sajnáltatni magadat és figyelmet felkelteni ?
5/12 anonim válasza:
Ha "rájönnék", hogy öngyilkos akarok lenni, akkor öngyilkos lennék.
De nem jövök rá ilyen baromságra, mert amin ma kiakadok, arra holnap már csak legyintek.
6/12 anonim válasza:
Azt már többször is éreztem, hogy nem akarok élni. De arra képtelen lennék, hogy saját magam vessek véget az életemnek, ahhoz túlságosan gyáva vagyok. Vannak céljaim, amiket meg akarok valósítani, mindig erre gondolok, ha valami rossz dolog történik velem. Ez az év nagyon rossz volt, várom az éjfélt, hogy átléphessek valami újba és jóba.
7/12 anonim válasza:
Hát, ha rájönnék, hogy öngyilmos akarok lenni, akkor már valószínűleg senkihez. A leggyorsabb, legfájdalommentesebb megoldás keresése foglalna le.
8/12 anonim válasza:
Én az akarok lenni. Még gondolkozok rajta hogy kérjek-e segítséget..hülyeségnek tűnhet, de félek hogy a problémáim jelentéktelenek, és elküldenének a búsba...
9/12 anonim válasza:
Az jutna eszembe, hogy milyen önző féreg vagyok, amiért így itthagyom a szeretteimet, akik majd évekig hallgatják a feldolgozhatatlan fájdalom mellett, hogy jaj, az ő gyereke/szerette lett öngyilkos.
Arról se feledkezz meg, ha ömgyilkos leszel, akkor büdösszájú démonok savval fogják lehugyozni a fejedet az idők végezetéig, miközben a sátán fa.zán pörögsz majd...
Figyelembe véve a várható következményeket, én tuti nem tenném meg....
10/12 anonim válasza:
Az utolsó túl sok filmet nézett. :D Kedves kérdező.. miért érzed így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!