Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megengednéd a feleségednek/fér...

Megengednéd a feleségednek/férjednek, hogy ránézzen a Facebook-odra?

Figyelt kérdés
Vagy mindig kiloggolsz, véletlenül se lássa? Ha mondjuk ő nem lenne regisztrálva és megkérdezné, körülnézhet-e, mi van a közös ismerőseitekkel, hogyan reagálnál?
2017. dec. 31. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, ha lenne feleségem
2017. dec. 31. 21:47
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Megengedném, mert nem sunyiskodok, nincs titkom. Ezt a privátszféra dolgot az exem hangoztatta előszeretettel, aki egyébként a legnagyobb pletykafészek volt, mindig minden programjáról hazaérve élvezettel és hosszasan mesélte az ismerősei magánéletének minden szaftos kis részletét, de a telefonját azt mániákusan hordta magával még a klotyóra is, mert “privát szféra”. Pont ettől lett gyanús, ki is derült, hogy flörtölget, valószínűleg félre is lép. Csak az csap hűhót az ilyesmiből, akinek van mit dugdosnia a társa elől.
2017. dec. 31. 22:19
 13/23 anonim ***** válasza:
Párom általában este (mielőtt bemegyünk a szobába) mindig mellettem facebookozik a laptopon. Csak azt látom, hogy az ismerőseinek ír, meg azt a sok hülyeséget, amit küldenek neki.
2017. dec. 31. 22:22
 14/23 A kérdező kommentje:
Megcsalásra gyanakszom. Felkéredzkedtem. Megengedte, de félő és árgus szemekkel figyelte, mit nézek, így csak lapoztam kicsit a hírvonalát. Közben meg kérdezgette, mit látok és furán kommentelt mindent. Kicsit gyanús volt.
2017. dec. 31. 22:29
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Eleget álltak mögöttem a szüleim diák éveimben, amikor tanultam, borzasztó idegesítő volt, biztos onnan ered, hogy én teljesen elzárkózom attól, hogy bárkit beengedjek. Nem érdekel, ha lepontoztok emiatt, engem idegesít, ha más ezekbe be tud férkőzni. Az az én külön kis világom.
2017. dec. 31. 22:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Simán. Eleve csak "módjával" használom a facebook- ot.
2017. dec. 31. 22:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Nincs fb-m, szóval nem érint. De ha lenne sem nézne bele.
2017. dec. 31. 22:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha te megcsalásra gyanakszol, az azt jelenti, hogy megváltozott a viselkedése ezzel kapcsolatban. Én alapból nem engedek senkit a fiókjaimba, mert számomra ez idegesítő, ha fölöttem állnak, megvan az előzmény, miért. Elvárom a bizalmat (én is megadom), és az nem bizalom, ha kontrollálhatod a párod minden tettét.

Szóval ha úgy érzed, megcsal, akkor eddig beengedett, és most nem. Mellesleg én ott vetnék véget a kapcsolatnak, ha a párom hozzá akarna férkőzni ezekhez, mert anélkül nem tudna bízni bennem.

2018. jan. 1. 10:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg, aki megcsal, az egy ilyen kéréstől még nem szakít, ha eddig nem tette. Neki ez maximum egy hazugsággal több.
2018. jan. 1. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha eleve megmutogatta, akkor igen, ez gyanús, ha kapásból sem mutogatta meg, akkor pedig részedről soha nem volt bizalom, úgy meg nincs értelme egy kapcsolatnak, és egyedül még mindig jobb, mint állandó kontroll alatt, mint a raboknak a börtönben.
2018. jan. 1. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!