Megengednéd a feleségednek/férjednek, hogy ránézzen a Facebook-odra?
Megértem, aki nem akarja, hogy mások lássák, mit beszélget másokkal meg ilyesmi, de egy házastárs előtt mi szégyellnivalója lehet valakinek?
Az már egy halott kapcsolat, ha bármi rejtegetni valója van az egyik félnek.
Ez egy érdekes kérdés.
Abszolút a bizalomra épül a dolog és kétélű fegyver.
Nem titkolok semmit, ha akarja megnézheti és ez fordítva is igaz.
DE
Annak ellenére, hogy szabad, nem élek vissza a helyzettel és nem nézek bele. Tiszteletben tartom a privát szférát. Engem már az is zavarba ejt, ha valamiért nem tud pötyögni messengeren, de fontos dolog jut eszébe (pl vezetés közben) és engem kér meg hogy írjam meg az üzenetet, majd olvassam fel a választ.
Ha nekem nem lenne és közös ismerősre lennék kíváncsi megkérném, hogy navigáljon az adott személy adatlapjára és mutassa meg, de hogy én keressek benne valakit, azt nem tenném meg. Tehát ebből kiindulva a kérdés elég furcsa. Ismerős miatt körül nézni. Olyan mint egy jó kifogás a kutatásra, nem feltétlenül a profil tulajdonosa után, lehet egy olyan ismerős után, akinek nem örülnél, ha az illető utána szaglászna. Ilyen esetben pedig egy lehetséges válasz:
Rendben, mondd kire vagy kíváncsi és megmutatom az adatlapját. Ez afféle adok is meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!