Miért mondják azt, hogy az emberrel akkor történnek jó dolgok, ha kilép a komfortzónájából?
Ezzel vigasztalódnak. Úgy sem történik semmi. Fizeted az adót, dolgozol mint egy rabszolga, nincs senkid...
Mexikóban a szüzanyáról beszélnek :D
Csak gondolj bele..
Adott egy élet, amiben élsz... azt érzed, hogy minden rossz, semmi sem javul annak ellenére, hogy nagyon próbálkozol. Kipróbáltál már mindent. Mégsincs eredménye.
Mit kell tenni? Új életet kezdeni, egészében változtatni a dolgokat, hiszen az adott kereteken belül már mindent kipróbáltál és nem lett jó.
Egyszerűbb példa.
Évek óta focizol de mégsem vagy jó benne. Nem okoz örömöt, de csak ezt ismered, ezért ezt csinálod.
Mi volna ha azt mondanám, hogy a kosárlabdát élveznéd is, mert nagyon jól menne?
Ki kéne lépned a komfortzónából és váltani a fociról a kosárlabdára.
16:15-ös tökéletesen összefoglalta.
Az emberek többsége csak ül a seggén és várja a csodát ami persze soha nem jön el.
Nagyon könnyen bele lehet fásulni a rossz dolgokba és nagyon könnyen meg lehet szokni a jót. Muszáj tenned valamit, ha akarsz látni valami változást, kezdésnek az is elég, ha fejben eldöntöd, hogy mi mást szeretnél csinálni, vagy min szeretnél változtatni, ha valami nem vált be.
Nem tudom, hogy kitől származik ez az idézet, de most ez jutott eszembe:
"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban".
Amúgy saját magam is jó példának látom erre.
Régen soha nem mentem sehova, mert a haverok nem jöttek, pénzem nem volt, mindig volt valami kifogás. Még manapság is képes vagyok "gatyában dögleni" egész nap a gép előtt. Arra lusta vagyok hogy felkeljek kimosni vagy elmosogatni.
Ezzel szembementem nyáron és meghatároztam hogy minden héten kell csinálni valamit. Elmentem egész napos túrázásra, utazgattam, múzeumban voltam, sport eseményekre is kimentem. Egyszerűen baromi jó volt mindig csinálni valamit. És egy túrázás például társaságban is jó alap téma. Nem erről fogunk beszélni egész nap, de még mindig izgalmasabb mint azt mondani hogy "gyakori kérdéseken azt olvastam, hogy..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!