Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek a feltekenyseggel?

Mit kezdjek a feltekenyseggel?

Figyelt kérdés

Szoval.. az a lenyeg hogy a baratommal mr tobb mint ket eve egyutt vagyunk es a bizalommal nincs is baj alapjaraton de neha elobujik belolem a kisordog. A legjobb baratnoje ugyanis lany es valoszinuleg tobbet iserez a iranta , de ez a baratomat nem zavarja

Azt mondta tudja kezelni a helyztet, stb.

Oke de en mi a francot kezdjek a feltekenykedesemmel?? A csajt csak egyszer lattam amugy tavolbol es bar nem tunt tipikus ramozdulos fajtanak , akkor is zavar a tudat hogy miota elkoltoztek a baratom nala is alszik a tavolsag miatt mert logikusabb vagy mi

A baratomban bizom de a lanyban nem. Nem ismerem es ha a bratomon mulik nem is fogom

Segitsetek legyszi

Az agyamra megy ez az egesz

Mit csinaljak a feltekenyseggel? Tenylegnagyon bizom benne es az aggodalmam valszeg oktalan.... De teljesen kivagyok attol, hogy napokat tolt nala

2017. dec. 29. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is jártam igy. "Jajj ő csak a legjobb barátnőm, nincs semmi. " Aha. Aztán emiatt a "legjobb bari" miatt szakítottunk. Kitalálhatod mi is történt :) (én a lány vagyok és az akkori barátomról beszélek)
2017. dec. 29. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Ja! Aztán a másiknak meg előadja, hogy veled csak haverok vagytok.

Jézusom, Kérdező, hogy lehetsz ilyen elvakult!

2017. dec. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!