Mit kezdjek a feltekenyseggel?
Szoval.. az a lenyeg hogy a baratommal mr tobb mint ket eve egyutt vagyunk es a bizalommal nincs is baj alapjaraton de neha elobujik belolem a kisordog. A legjobb baratnoje ugyanis lany es valoszinuleg tobbet iserez a iranta , de ez a baratomat nem zavarja
Azt mondta tudja kezelni a helyztet, stb.
Oke de en mi a francot kezdjek a feltekenykedesemmel?? A csajt csak egyszer lattam amugy tavolbol es bar nem tunt tipikus ramozdulos fajtanak , akkor is zavar a tudat hogy miota elkoltoztek a baratom nala is alszik a tavolsag miatt mert logikusabb vagy mi
A baratomban bizom de a lanyban nem. Nem ismerem es ha a bratomon mulik nem is fogom
Segitsetek legyszi
Az agyamra megy ez az egesz
Mit csinaljak a feltekenyseggel? Tenylegnagyon bizom benne es az aggodalmam valszeg oktalan.... De teljesen kivagyok attol, hogy napokat tolt nala

Ez az egész szerintem egy ilyen kis puncsos majomvircsafta barátod részéről.
Ha a barátodban lenne egy kis tisztelet irántad,akkor nem foglalkozna azzal a csajjal,vagy legalább is keveset és ritkán,pont a kapcsolatotok miatt.Ez hogy ott is alszik,ez a tahóságnak a teteje.
Lehet,hogy tényleg nem történik semmi közöttük,de ekkora tapintatlan tahót,mint a barátod ritkán találni.
Jogosan vagy féltékeny,mond meg neki,hogy ezt fejezze be,mert ez így nem egészséges.
Ne haragudj,biztos szereted,de én biztos befejezném vele a kapcsolatot.
Voltam én is hasonló helyzetben mint te,és talán ez nem is a megcsalásról meg a féltékenységről szól,hanem a másik ember semmibe vételéről,meg a tapintatlan tahóságról.
Hú de utálom az ilyeneket...

"... zavar a tudat hogy miota elkoltoztek a baratom nala is alszik a tavolsag miatt mert logikusabb vagy mi "
" De teljesen kivagyok attol, hogy napokat tolt nala"
Ez teljesen abnormális!
Én nem vagyok féltékeny típus, de ezt nem tűrném, az biztos!
Ha te aludnál valami barátodnál, akivel napokat töltesz, a pasid mit szólna?
1) Szerintem érdemes lenne megismerned a másik lányt. A félelmeink gyakran nagyobbak az ismeretlen dolgokkal szemben. "Nem ismerem es ha a bratomon mulik nem is fogom". Ennek mi az oka?
2) Próbáld meg áthelyezni a fókuszt más dolgokra. Csinálj minden nap valami olyasmit, ami számodra szórakoztató. Közben nem lesz időd, hogy ezen a problémán agyalj :)
3) A féltékenység gyakran összeköthető az ember önértékelésével. Érdemes lenne a saját pozitív tulajdonságaidra fókuszálnod.

Koszonom a valaszokat. Nem tudom igazabol o probalja velem ereztetni h nincs semmi es tudom azt is h ez neki fontos. Regebb ota ismeri a csajt mint engem es ilyen szempontbol tok ertheto is. O... csak ilyen es kesz amit vgy elfogadok vgy nem
Mondjuk azert tenyleg zavaro de ot megvaltoztatni nem akarom mert ilyen volt akkor is amikor megszerettem. En dontottem ugy h vallalom a fajdalmat es ezzel meg is tudtam birkozni amig nem dontott ugy h nala alszik
Az kommenteket koszonom, elgondolkodtato nemelyik. De tenyleg csak az erdekelne kifejezetten h hogyan kuzdjem le a feltekenyseget. Nem tudom miert nem akar bemutatni a lanynak de az a sejtesem h fel h ot megbantja ezzel
Fontos neki. Ezt kibirom
Talan megprobalom elfoglalni magam valmivel

A féltékenység érzése az magától jön,nem lehet szabályozni.
Az a baj,hogy próbálod magadnak (is) bemagyarázni,hogy ö ilyen,meg így szerettem meg,blabla,közben totál hülének vagy nézve,és megalázást kapsz tőle.
Csak akkor fog elmúlni a féltékenységed,ha véget vetsz ennek a kapcsolatnak,ami rossz lesz,de az idő begyógyítja a sebeket,és pár hónappal utána semmi bajod nem lesz.

" Nem tudom miert nem akar bemutatni a lanynak de az a sejtesem h fel h ot megbantja ezzel
Fontos neki."
Fontos neki? Nem akarja megbántani?
De téged bánthat? Te nem vagy fontos neki?
Kedves Kérdező, te is tudod, hogy palira vagy véve, de valamiért ragaszkodsz a pasihoz.
Kapd össze magad és tegyél rendet, vagy lépj le!
Határozottság!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!