Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire szégyenlős és, hogy ne jöjjek ennyire zavarba, ha meglátok valakit meztelenül?

Figyelt kérdés

Túlságosan is szégyenlős vagyok és ez már nagyon zavar.

De tényleg, én már azért lefagyok, ha a szüleim vagy a bátyám meglát pólóban meg bugyiban, még nyáron is képes vagyok pulcsiban lenni egész nap.

Ja és egyszer, vagyis pár héttel ezelőtt rányitottam a bátyám legjobb barátjára (Én suliban voltam, úgyhogy nem tudtam, hogy nálunk van, anyu meg nem szólt), miközben már ugye törülközött és hát én meg se bírtam mozdulni, ráadásul... Ezt inkább most hagyjuk.

Na, de szerintetek mit tudnék ez ellen csinálni?

14/L

2017. dec. 29. 06:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk azért nem, mert Ő 26 éves? Meg egyébként sem akarok még párkapcsolatot.

Jó mondjuk ezt te nem tudhattad. :)

2017. dec. 29. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaaa értem akkor semmi. De ő mit szólt mikor rányitottál? Elszégyellte magát?
2017. dec. 29. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Osztálytársaid piszkálnak mert kislányként kislányosan nézel ki? Meglátjuk ki nevet a végén... :D
2017. dec. 29. 11:51
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 A bátyám is mindig ezt mondja. :D
2017. dec. 29. 16:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja és a kanos fiúkra meg a 30-as szerencsétlenekre nem vagyok kíváncsi!
2017. dec. 29. 16:20
 16/16 KJUsul ***** válasza:

Na és mi van a 40-es 50-es balfékekkel? Hahah nyugi csak hülyülök, nem fogok neked udvarolni. Szóval....

Az nem gáz ha szégyenlős vagy, nincs azzal semmi baj szerintem. Csak az a lényeg, hogy ne hagyd hogy túlzottan eluraljon, mert akkor úgy jársz mint én. Mondjuk én férfi vagyok, világéletemben bűnronda és kövér voltam, szóval más eset.

De azért a rettenetes szégyenlősségem se kutya. Sok lehetőséget szalasztottam el miatta a boldogságra, ez van. Csak figyelj, hogy te ne járj így!

2017. dec. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!