"Sajnálom" Ti tudtok ezzel kezdeni valamit?
Kell ahhoz egy bizonyos fokú intelligencia, hogy őszintén átgondold és sajnáld egy adott lépésedet. Ugyanúgy kell ahhoz is értelem, hogy ezt kulturáltan tudd elfogadni. Sokaknak egyik sem megy, szerintem ez szomorú.
Nálam nem üres frázis, ritkán is mondom, de el tudom fogadni is bizonyos helyzetekben, mert nem egy duzzogó óvodás vagyok.
Másik értelemben véve pedig értelmileg és érzelmileg fejlett emberek körében szokás bocsánatot kérni, akkor is, ha tettekkel nem tudjuk jóvátenni a hibánkat.
Ha te erre a szinte nem érsz fel, az téged minősít, nem azokat, akik őszintén sajnálják és nem félnek kimondani.
"valaki megbánt és azt mondod, hogy sajnálod amit tettél"
Nem érsz vele semmit, ha a másik fél kimondja ezt a szót, de legalább érződik, hogy tudatában van, hogy el×tt valamit. Még mindig jobb, mint sunyítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!