Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi egymást...

Miért van ennyi egymást utánzó tömeglány?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít, hogy tele van az ask.fm, facebook, tumblr (egy csomó közösségi oldal) ugyanolyan stílusú lányok képeivel. Sőt, a nagyobb áruházakban, bevásárlóközpontokban is rengeteg ilyen lányt látni. 2 tonnás "arany"lánc, kivágott póló, piros rúzs, vasalt, ombre haj és még sorolhatnám. A műkörmökről nem is beszélve.. :D 10/8 ilyen csaj púcsít, csücsörít és fogja a s*ggét, vagy próbál minél kihívóbban pózolni a képeken. (És egy csomó fiúnak persze ezek a lányok jönnek be... meg ezek számítanak "példaképnek" néhány ember számára.)

Ez miért van? Ettől ők komolyan menőbbek, többet érnek, vagy mi? Valaki magyarázza már el, mert nem értem. :D

Annyira bénának érzem magamat az én saját stilusommal :(

2017. dec. 25. 22:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Miért csak a lányokról kérdezed ezt, amikor mindkét nemet, így az egész emberiséget érinti a tömegtéma? Az emberiség ilyen volt és lesz, eleve senki sem lehet teljesen egyedi, én pl. viszonylag annak tartom magam, mert nem megszokott ruhákat hordok, illetve azokat nem a megszokott módon, de lefogadom, hogy többszáz/ezer/akármennyi ilyen ember van még a világon, így bizonyos szemszögből nézve én is tömeg vagyok, meg te is, meg mindenki.

De amúgy azt is leírtad, hogy bénának érzed magad amiért nem követed őket, ezzel megválaszoltad a "komolyan menőbbeknek érzik magukat?" kérdésed. :)

18/F

2018. jan. 15. 18:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez a divat. De nem ez a szépség definíciója. Attól még lehet valaki menő,szép,divatos,stílusos,hogy nem úgy néz ki mint ezek a lányok.Mondjuk ezt azt ombrés-vasalt cicababastílust sose értettem,mert én minidg inkább saját stílusban öltöztem,a divattal és a kényelemmel keverve.

Nem tudom hány éves lehetsz,de gondolom még abban a korban vagy ahol nem számít menőnek a belső érték vagy intelligencia.

Hidd el egy idő után megfordul. Rájövünk hogy a suliból akiket menő csajoknak gondoltunk, most agyilag ott vannak ahol akkor is,buták,ügyetlenek,vagy eltartatják magukat,vagy semmire se vitték.

Az lesz a menő aki okosakat mond,orvos,ügyvéd,vagy saját maga tartja el magát.

Később az lesz a menő akinek szerető családja és gyereke van. Minden változik idővel.

2018. jan. 15. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!