Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi egymást...

Miért van ennyi egymást utánzó tömeglány?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít, hogy tele van az ask.fm, facebook, tumblr (egy csomó közösségi oldal) ugyanolyan stílusú lányok képeivel. Sőt, a nagyobb áruházakban, bevásárlóközpontokban is rengeteg ilyen lányt látni. 2 tonnás "arany"lánc, kivágott póló, piros rúzs, vasalt, ombre haj és még sorolhatnám. A műkörmökről nem is beszélve.. :D 10/8 ilyen csaj púcsít, csücsörít és fogja a s*ggét, vagy próbál minél kihívóbban pózolni a képeken. (És egy csomó fiúnak persze ezek a lányok jönnek be... meg ezek számítanak "példaképnek" néhány ember számára.)

Ez miért van? Ettől ők komolyan menőbbek, többet érnek, vagy mi? Valaki magyarázza már el, mert nem értem. :D

Annyira bénának érzem magamat az én saját stilusommal :(

2017. dec. 25. 22:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy ők meg téged éreznek bénának a "saját" - vagyis több tíz- és százezer lány által követett - stílusoddal.
2017. dec. 25. 22:51
 2/22 anonim ***** válasza:
45%

Mert ez a stílus megy. Ilyenek a ruhák a nagy boltokban, ezt látják a közösségi oldalakon, a suliban, az utcán.

Én is lány vagyok, az elég lehangoló, hogy csak ezeket a lányokat veszik észre.

2017. dec. 25. 22:58
 3/22 anonim ***** válasza:
46%
Bruhuhuhuhuhu en nem vagyok es sosem voltam tucatlany, megse sirtam h jajj bena vagyok/ nem vesznek eszre, mert van egyenisegem , ami nem attol fugg, hogy van e hosszu vasalt hajam vagy mukormom, mert mindketto van. De sem fbm, se snapem, se semmim nincs evek ota, nem hordok olyan cuccokat, amiket te leirtal, stb stb. Nem ezeken mulik h eszrevesznek e... ha megis, akkor rossz fiu utan acsorogsz...
2017. dec. 25. 23:04
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert a lányok jobban majmolják egymást meg a divatot.
2017. dec. 25. 23:18
 5/22 anonim ***** válasza:
31%

Istenem, ne oket hibaztasd mar azert, mert ok jonnek be a fiuknak. Ne fikazd mas stilusat, senkit nem erdekel, hogy neked nem tetszik a piros ruzs meg a vasalt haj. Te vagy az, aki ezek alapjan skatulyaz be mindenkit es konyvel el hulyenek. Igen, egy reszuk azt csinalja, amit felsoroltal, de konyorgom, a legtobb tizenevesnek nincs penze arra, hogy valami specko helyrol szerezzen be olyan ruhakat, amiket eppen senki nem hord - megsugom, ilyen nem letezik -, csak azert, mert neked kisebbsegi komplexusod van (vagy feltekeny vagy, idk mi a bajod)

Komolyan azt hiszed, hogy te egyedi vagy? Az irasod alapjan te erzed magad tobbnek es kulonlegesebbnek mint ok, es ha teged ok befolyasolnak abban, hogy hogyan erzed magad a borodben, a ruhaidban, akkor nem veluk van a baj.:(

Csak nehogy elhidd, hogy a te “stilusod” barmivel jobb vagy masabb az oveiknel. Ugyanugy millioan hordanak olyan ruhakat mint te, gondolom nem vagy kopasz, ugyhogy a hajad se lehet tul egyedi + ha arra vagy buszke, hogy nem sminkelsz, megsugnam, hogy rengetegen nem teszik.

Ezzel nem az volt a celom, hogy oket istenitsem vagy teged alazzalak, mert szo sincs rola, de nem artana elgondolkodnod azzal a szep kis agyaddal, amit jelenleg elkodosit az alaptalan utalat es irigyseg. Szoval nyugodj meg szepen, es fogadd el, hogy a vilag sosem lesz olyan, amilyennek szeretned. Es hagyd abba az itelkezest es az altalanositast, mert semmire nem mesz vele. Foglalkozz csak a sajat dolgoddal, es tegyel erte, hogy teged is vonzonak tartsanak a felesleges picsogas helyett.

Ha azzal szeretnel visszavagni sertettsegedben ezek utan, hogy en is biztos pucsitos plazacica vagyok (mi ez a hulyeseg egyaltalan:D), akkor elore tajekoztatlak, hogy nem igy van. Tovabbi szep napot, remelem hozzajarulhattam valahogy ahhoz, hogy kevesbe legyel... ilyen.

2017. dec. 25. 23:20
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
Ne is törődj velük, nagyon gázosak. Annyit tudsz csak tenni, hogy te nem követed ezeket a ribizliket. Te legalább nem követed a birkákat, ahogyan én sem :) 22L
2017. dec. 25. 23:23
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

1) Ne járj közösségi oldalakra

2) Szard le, mit viselnek mások

Nagyban meg fogja könnyíteni az életed.

2017. dec. 25. 23:25
 8/22 anonim ***** válasza:
30%
Előnyös is lehet. Legalább a kinézetből sejtem kikkel nem érdemes ismerkedni.
2017. dec. 25. 23:28
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
#6 vagyok jó hülyén fogalmaztam, bocsi. Fáradt vagyok, a birka ribizlik, vagy az őket imádó ecsetfejek meg éppen pontoznak lefele :D
2017. dec. 25. 23:32
 10/22 anonim ***** válasza:
31%

A ruhájuk is ugyan az. H&m, zara, bershka...

Itt megtalálni az igazit, olyan mint tűt a szénakazalban.

2017. dec. 25. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!