Miért van ennyi egymást utánzó tömeglány?
Annyira idegesít, hogy tele van az ask.fm, facebook, tumblr (egy csomó közösségi oldal) ugyanolyan stílusú lányok képeivel. Sőt, a nagyobb áruházakban, bevásárlóközpontokban is rengeteg ilyen lányt látni. 2 tonnás "arany"lánc, kivágott póló, piros rúzs, vasalt, ombre haj és még sorolhatnám. A műkörmökről nem is beszélve.. :D 10/8 ilyen csaj púcsít, csücsörít és fogja a s*ggét, vagy próbál minél kihívóbban pózolni a képeken. (És egy csomó fiúnak persze ezek a lányok jönnek be... meg ezek számítanak "példaképnek" néhány ember számára.)
Ez miért van? Ettől ők komolyan menőbbek, többet érnek, vagy mi? Valaki magyarázza már el, mert nem értem. :D
Annyira bénának érzem magamat az én saját stilusommal :(
Mert ez a stílus megy. Ilyenek a ruhák a nagy boltokban, ezt látják a közösségi oldalakon, a suliban, az utcán.
Én is lány vagyok, az elég lehangoló, hogy csak ezeket a lányokat veszik észre.
Istenem, ne oket hibaztasd mar azert, mert ok jonnek be a fiuknak. Ne fikazd mas stilusat, senkit nem erdekel, hogy neked nem tetszik a piros ruzs meg a vasalt haj. Te vagy az, aki ezek alapjan skatulyaz be mindenkit es konyvel el hulyenek. Igen, egy reszuk azt csinalja, amit felsoroltal, de konyorgom, a legtobb tizenevesnek nincs penze arra, hogy valami specko helyrol szerezzen be olyan ruhakat, amiket eppen senki nem hord - megsugom, ilyen nem letezik -, csak azert, mert neked kisebbsegi komplexusod van (vagy feltekeny vagy, idk mi a bajod)
Komolyan azt hiszed, hogy te egyedi vagy? Az irasod alapjan te erzed magad tobbnek es kulonlegesebbnek mint ok, es ha teged ok befolyasolnak abban, hogy hogyan erzed magad a borodben, a ruhaidban, akkor nem veluk van a baj.:(
Csak nehogy elhidd, hogy a te “stilusod” barmivel jobb vagy masabb az oveiknel. Ugyanugy millioan hordanak olyan ruhakat mint te, gondolom nem vagy kopasz, ugyhogy a hajad se lehet tul egyedi + ha arra vagy buszke, hogy nem sminkelsz, megsugnam, hogy rengetegen nem teszik.
Ezzel nem az volt a celom, hogy oket istenitsem vagy teged alazzalak, mert szo sincs rola, de nem artana elgondolkodnod azzal a szep kis agyaddal, amit jelenleg elkodosit az alaptalan utalat es irigyseg. Szoval nyugodj meg szepen, es fogadd el, hogy a vilag sosem lesz olyan, amilyennek szeretned. Es hagyd abba az itelkezest es az altalanositast, mert semmire nem mesz vele. Foglalkozz csak a sajat dolgoddal, es tegyel erte, hogy teged is vonzonak tartsanak a felesleges picsogas helyett.
Ha azzal szeretnel visszavagni sertettsegedben ezek utan, hogy en is biztos pucsitos plazacica vagyok (mi ez a hulyeseg egyaltalan:D), akkor elore tajekoztatlak, hogy nem igy van. Tovabbi szep napot, remelem hozzajarulhattam valahogy ahhoz, hogy kevesbe legyel... ilyen.
1) Ne járj közösségi oldalakra
2) Szard le, mit viselnek mások
Nagyban meg fogja könnyíteni az életed.
A ruhájuk is ugyan az. H&m, zara, bershka...
Itt megtalálni az igazit, olyan mint tűt a szénakazalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!