Miért van ennyi egymást utánzó tömeglány?
Annyira idegesít, hogy tele van az ask.fm, facebook, tumblr (egy csomó közösségi oldal) ugyanolyan stílusú lányok képeivel. Sőt, a nagyobb áruházakban, bevásárlóközpontokban is rengeteg ilyen lányt látni. 2 tonnás "arany"lánc, kivágott póló, piros rúzs, vasalt, ombre haj és még sorolhatnám. A műkörmökről nem is beszélve.. :D 10/8 ilyen csaj púcsít, csücsörít és fogja a s*ggét, vagy próbál minél kihívóbban pózolni a képeken. (És egy csomó fiúnak persze ezek a lányok jönnek be... meg ezek számítanak "példaképnek" néhány ember számára.)
Ez miért van? Ettől ők komolyan menőbbek, többet érnek, vagy mi? Valaki magyarázza már el, mert nem értem. :D
Annyira bénának érzem magamat az én saját stilusommal :(
Arra törekedhetnek, hogy egy életen eltartsa őket egy - esetleg kettő(?) - férfi. Titokban arra számíthatnak, hogy nem lesznek anyagi gondjaik életük végéig.
Talán nem mindegyik, hanem csak egy részük. Ez is egy nézőpont. Régen a nőket vagyonos férfiakhoz adták hozzá a szülők, az volt az általános társadalmi szokás (most nem jut eszembe, melyik században...talán még a XIX. lehetett.)
Nem kizárt, hogy ez a XXI. századi alternatív módja annak a bizonyos korszaknak. (Ha visszaemlékszem, ez a fajta divathullám még a 80-as évek elején kezdett hódítani kislánykoromban - aerobik "őrületre" néven kezdődött...)
Üdv:43/N
A média lebutítja és teljesen elprolisítja az emberek nagy részét.
Fiúknál/férfiaknál megvan ugyanez a réteg.
De hát ilyen világot élünk :)
Pontozni csak fel szoktam :D
De te tudod! Én hiszek benned!(vagyis nyugodtan élj ebben a hitben!) ;)
Pff
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Csak érdekelt a kérdés, mert erre tudtam hogy már nem nem fognak válaszok jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!