Van itt olyan fiatal aki valamilyen okból nem ünnepli vagy egyedül tölti a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Írjatok privit, ha gondoljátok!2017. dec. 24. 17:40
11/19 anonim válasza:
Persze a 90 % rájötek hogy, világban nem csak a nyugat meg kelet létezik.Meg milyen karácsony ma is egésznap jó idö volt már tél sincs.
12/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy így kell töltenetek a karácsonyt, átérzem a helyzeteteket!
2017. dec. 24. 18:30
13/19 anonim válasza:
Én egyedül vagyok, meőrültem a gyerekemért, de nem szabad. Néuem a Macskajajt, és utána alszom.
14/19 anonim válasza:
Szulokkel vagyok itthon, en az egyik szobaba ok a masikba. Nagy unneples sosem szokott lenni csak egy kis ajandekozas meg eves, ettol fuggetlenul nem erzem magam maganyosnak mert alapbol jol elvagyok magamba es a haverokkal az ev tobbi napjan is :)
15/19 anonim válasza:
Számomra ugyanolyan nap,mint a többi.
Este majd magasról nézem a reszkessetek betörőket...
16/19 anonim válasza:
Èn is egyedül töltöm de egy nap a sok közül.
Van esetleg valaki hakdu biharból?
28f
17/19 anonim válasza:
Jelen, bár nem egyedül vagyok, de számomra nincs ünneplés a karácsonyban, mindenki idegbeteg a karácsonyi felhajtás miatt, én meg csak ültem a szobámban és gépeztem, telefonoztam. Ennél jobb lenne a haverokkal beülni valahova, és enni valamit, csak ők meg jó messze laknak, úgy mindenki. 19f
18/19 anonim válasza:
24 vagyok, 5 éve élek egyedül, nem szoktam fát állítani vagy ilyesmi, alapvetően teljesen hidegen hagy az egész, nekem ez ugyanolyan nap mint a többi.
19/19 anonim válasza:
tegnap szűk családdal ma anyámmal apámmal holnap megint szűk családdal csak nálunk jön most össze. de senkitől nem kaptam üdvözlést ünnep alkalmából barátnőm még sose volt. pedig jó lenne ha hasonló korúval is tudnék együtt ünnepelni. szilveszter ugyanez :/ 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!