Ti nem érzitek úgy, hogy nagyon magányosak vagytok ebben az évben és huszonévesen elcsesztétek az életeteket?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 19:01
32/40 Bihar Valatonon válasza:
Én csak azokat nem irigylem akik már nem élték át azt a gyerekkort, amit pl én is és még sokan...kényszervilágba születtek, ahol divat szabályoz nem a gondolkodás, és társai.....
33/40 anonim válasza:
Sajnos ez így van, de ne mondd már, hogy amikor te tizenéves voltál, sokkal jobb volt. Egyidős vagy bátyámmal, emlékszem, hogy azért akkor is bőven voltak, akik a szenny elvárások szerint éltek és megfelelési kényszerben szenvedtek.
34/40 Bihar Valatonon válasza:
Az egy dolog, hogy volt olyan IS. De most nincs választás. Akkor csak azok éltek úgy, akiknek nem volt igényük másra, de sokkal széleskörűbb életet lehetett élni az emberre ráerőltetett dolgok nélkül.
36/40 Bihar Valatonon válasza:
Évek óta rengeteg 10en 20-on pár éves között mozgok, és ha így felkerült témába, hogy anno mi volt,hogy ha úgy jött ki csak úgy beültünk a kocsiba összedobva a pénzt neki indultunk a nagy világba, és társai akkor ott csak megy a nagy szemekkel nézés, majd jön hogy ő minek menjen bárhova is kell a pénz a balaton száundra....aztán utána egész évben meg marad a semmi. Persze van a másik része is, de azok meg nem találkoznak ezzel a rétegekkel. Ők azok akik bejárják az országot meg a világot, de ott meg az iszonyat merevre vett terv beváltás van sokszor. Aztán van a maradék ott meg megy a magány az egyedüllét a kapcsolat meg nem találása, mert a nagy átlag nehezen tűri a kisebb százalék életfelfogását, és életvitelét.
37/40 anonim válasza:
De így érzem.
Nekem is kb. az van, mint amit a 77% leírt.
+Én valahogy soha nem voltam szimpatikus az embereknek vagy nagyon megszerettek. De inkább az előbbi. ennek több oka is van.
Sajnos az állandó kiközösítések, kipécézések tanárok részéről is szépen megágyazott egy deviánsabb tinikornak.
Aztán a szokásos, alkoholproblémák, stb. Nem sajnáltatni akarom magam, mert én is tehetek bőven bizonyos dolgokról, rossz döntések, rossz emberek, barátságok.
De ha te még huszonéves vagy bőven van időd mindenre.
38/40 A kérdező kommentje:
kösz 37-es , meg mindenki másnak is hogy vígasztalni akartok :))
aranyosak vagytok!
2017. dec. 23. 22:27
39/40 anonim válasza:
Nyugi, 35-ben is ugyanezt érzem...
40/40 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinteséget, de ezzel most nem vigasztaltál meg, csak előrevetítetted azt amitől a legjobban féltem, hogy minden marad a régiben....
2017. dec. 23. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!