Ti nem érzitek úgy, hogy nagyon magányosak vagytok ebben az évben és huszonévesen elcsesztétek az életeteket?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 19:01
21/40 Bihar Valatonon válasza:
Amit pl az előttem lévő írt, hogy a számítógép előtt töltötte az életét kb mint ha nem lehetett volna eseménydúsabb életet élnie
22/40 A kérdező kommentje:
és ha tényleg nem lehetett, pedig tényleg vágyott rá?
és mindent megpróbált, de mindhiába?
2017. dec. 23. 20:30
23/40 Bihar Valatonon válasza:
Olyan nincs, aki akar valamit az megteszi, ha én nem akarok befordult életet akkor nem élek befordult életet....én 10évesen simán tudtam mindenből egy kicsit...gép előtt is voltam, de ha volt módom bejártam a világot, de a mostani fiatalok nagy része 10 éve már kb meg sem próbálja felfedezni a világot csak depressziót generál...
24/40 A kérdező kommentje:
akárcsak én. Én is depressziós vagyok.
2017. dec. 23. 20:34
25/40 Bihar Valatonon válasza:
Egy ideje már az emberek nagy része az...meg megfelelési kényszeres, és még lehetne sorolni. Van aki mind egyben....az idők során teljesen kiveszett az emberek nagy részéből az életképesség...
26/40 A kérdező kommentje:
na igen, ismét az én pszichológiai dózisom került előtérbe...
de hol lehet a megoldás?
2017. dec. 23. 20:36
27/40 Bihar Valatonon válasza:
Ennél a mostani iránynál sehol...legtöbb beéri azzal ami van, és nem is akar többet elérni...
28/40 anonim válasza:
Igaziból nem mertem tenni, mert rengeteg tüskét szedtem össze az évek alatt. Amikből kifolyólag nagyon nehezen nyitottam új emberek felé, a régi barátaim meg szép lassan elkezdtek elpárologni. Így maradt ez az állapot.
Voltak pillanatok mikor lépni akartam, csak bizonyos dolgok keresztül húzták a számításaim.
De elhatározás kérdése, és változtatni soha se késő. Az elrontott dolgokat még ki lehet javítani. Így ha már egyszer elrontottunk valamit, akkor törekedni kell arra, hogy rendbe hozzuk, vagy változtassunk rajta. :)
29/40 Bihar Valatonon válasza:
Itt ami az alapvető baj, hogy akik régebben születtek, mint a 80as évek vége vagy 90es évek eleje azok egy olyan világba csöppentek, ahol mások voltak az alap dolgok. 87ben születtem 10en pár éves koromtól kezdve olyan környezetben nőttem fel, hogy annyi féle külső inger ért, és annyi mindent megtapasztaltam, hogy rengeteg dolog ami most sokakat megvisel, vagy nem tud mit kezdeni az adott szituációval nekem alap dolog lett, és annyi olyan felfogást, és életszemléletet tanultam el, ami által az élet dolgait nagyon sok szempontból nem érzem másnak mint egy újabb történés amire szükségem van. Viszont egy ideje mást sem látok sok szempontból, mint fölös negatív életfelfogást, ami által a legtöbb ember úgy épül le, hogy nincs is miből leépülnie szinte....
30/40 anonim válasza:
Bihar: Én '95-ös vagyok, az Y-generáció és a Z-generáció határmesgyéjén állok. Mind a kettő problémáit (vagy akár előnyeit) tapasztalom, és azért nem irigylem a 2000 után születetteket sem. Hidd el, nem könnyű nekik sem, sőt, egyre több az idióta szülő, akik a teljesíthetetlen elvárásokkal az őrületbe kergetik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!