A buszmegállóban ti is a 3 üres szék közül a középsőre ültök, hogy így idegesítsétek és feszengésre késztessétek a többi embert?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 16:24
2/17 anonim válasza:
Kukába való egy szándék a felfogással karöltve.
3/17 anonim válasza:
Nem vagyok akkora proli hogy ez okozzon örömet.
4/17 anonim válasza:
Nem. Mert nem akarom hogy bárki is csak úgy mellém üljön.
5/17 anonim válasza:
Nem szoktam leülni. Buszra várva semmiképp, buszon is csak akkor, ha távolsági. Egyszer volt szerencsém részt venni egy egészségügyi konferencián, az egyik előadó arról beszélt, kik ülhetnek előttünk egyazon ülésen. Azóta tényleg csak távolságin, ott is azért, mert muszáj.
6/17 anonim válasza:
Képzeld el hogy én simán levágódnák melléd.
7/17 anonim válasza:
Én feszengés nélkül leülnék melléd és a legtöbb ember le is ülne!
8/17 anonim válasza:
Nem. Fél seggel a szélére ülök, és ha valaki leül mellém - nem a másik szélére -, akkor fel is állok. Én vagyok a feszengő, nem érdekel, más hogy érez.
9/17 Metionin válasza:
Nem, én kifejezetten a jobb szélsőre szeretek ülni.
10/17 anonim válasza:
Nem ülök le buszmegállóban mert minek?? Majd a buszon leülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!