Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szakmai gyakorlaton a bér...

Szakmai gyakorlaton a bér mindenhol a meghatározott "minimálbér 15%-a" vagy el lehet ettől térni?

Figyelt kérdés

A szakmai gyakorlatot teljesítő hallgatót az

Nftv. 44. § (3) bekezdés a) pontja szerint díjazás illeti, amelynek mértéke legalább hetente a kötelező

legkisebb munkabér (minimálbér) tizenöt százaléka. A díjat a szakmai gyakorlóhely fizeti

Ezt írja az egyetem, de én nem egyetem által keresett helyre megyek, én találtam, megyek interjúra eddig attól tartottam kérdezik mennyit szeretnék érte, de ezek alapján akkor meg van kötve a kezük vagy eltérhetnek?

ez alapján akkor 80 ezret kapnék egy hóra

2017. dec. 16. 21:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
El lehet. Én duális képzésben vagyok, úgyhogy én is ennyit kapok minden hónapban. Ha gyakorlatom van, akkor plusz étkezési utalvány, illetve minden sikeres félév után egy kis emelés. A legtöbb cég ennyit ad, de mondjuk a Mercedes úgy tudom 130 körül. De ez duális képzés, nem az egyetem végi gyakorlati időszak.
2017. dec. 17. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!