Nem érdekelnek mások. Más is van hozzám hasonló? Vagy velem van a baj?
Figyelt kérdés
Nem izgat más emberekkel mi történik, milyen az életük. Azt vettem észre, hogy a szomszédok lesik, hogy a másik mit csinál, pletykálnak az emberek, érdeklődnek egymás iránt. Én meg leszarom kivel mi van. Hónapok, évek telnek e, és a kollégáimról alig tudok valamit. Amikor meg mesélnek az életükről nem jehyzem meg ki mit mond. De még a barátaimról is alig tudok valamit. Egoista lennék? Vagy mi? 😁 Tényleg nem érdekel ki mit csinál.Élem az életem.2017. dec. 14. 18:58
1/8 anonim válasza:
El sem hinnéd hány ember van így ezzel.
2/8 anonim válasza:
Ismerős.
Gondolj magadra, mintha egy jó pásztorkutya lennél, aki figyel, és vigyáz mindenkire. Érezz felelőséget a nyáj iránt.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet! Jó pásztorkutya leszek!😁
2017. dec. 14. 19:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem azzal még nincs baj, hogy nem figyelsz másokra, egészen addig, amíg elvárod, hogy azért mások figyeljenek rád (pl. barátok esetén). Kollégákkal és szomszédokkal én is így vagyok, de barátok esetén más. Ugyan miért nevezném őket barátaimnak, ha alig tudok róluk valamit. Egyáltalán ki mondta neked, hogy ők a barátaid? Nem téveszted össze ezt haverokkal?
5/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek vannak barátai, egoista embereknek gyakran nincsenek.
6/8 anonim válasza:
Csak a saját kis világod érdekel. Nincs ezzel semmi baj, ha te sem várod el senkitől, hogy egy kicsit is érdekelje mi van veled.
7/8 anonim válasza:
Azt leszámítva, ha valaki rosszul lesz, elesik az utcán és megpróbálok segíteni, valamint ha valaki elmond valamilyen problémát nekem, amire részemről nem hümmögés a válasz, hanem megoldási variációk, ötletek felvázolása - amit vagy elfogad, vagy nem -, és utána részemről Format C:/ a dolog, kutyául nem érdekel, hogy hogyan él a másik.
8/8 anonim válasza:
Ha megosztja velem, érdekel. Ha ismerem őt (ismerős, barát, rokon), érdekel. Magamtól soha nem kutakodom mások után, mert nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!