Miért nem jönnek össze a dolgok, hogy viseljem el a környezetemben a dolgokat?
Egyszerűen semmi sem alakul jó, és úgy veszem észre senkit sem érdekel.Pl a legjobb baratnőmnek most van új pasi és egész nap róla beszél, ami nem zavar csak nem rétem nekem miért alakul minden másképp?
SZivesen hallgatom nem az de tudja jól ő is, hogy engem mennyire megbántott egy fiú és persze rosszul esik, igy fel sem tudom hozni neki...nem is érdekelné szerintem
(az a fiú más lányt választ, mert könnyebben megkapta, és csak a hibáimra köncentrált, nem érdekeltem őt sajnos).
Az egészségem sem az igazi, vannak női gondjaim és a sok stressz miatt mindennapos hasi fájdalmaim stb.
Az egyetemen sem mennek jól a dolgok, csak úgy elvagyok.
Nem tudom kezelni ezeket a dolgokat, pedig nagyon nagyon próbáltam pozitiv maradni, megbecsülöm a jó dolgokat de nehéz...A körülöttem lévők nem veszik észre szerintem, nem hinném érdekelné..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!