Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereket miért zavarja...

Az embereket miért zavarja az, ha vki kövér?

Figyelt kérdés

Miért érzik úgy, hogy a kövérség olyan bűn, mint pl. a tömeggyilkosság?

Nem tök mindegy neked, hogy ki mit eszik? Nem mindenki nyúl, hogy füvön rágódjon.

2017. dec. 11. 11:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el minden választ, de engem anno lekövéreztek, 170 cm/58 kg-al is...és akkor edzettem is. Vagy volt, hogy bementem boltba és 38-40-es nadrágot kértem, erre összecsapta a kezét az eladónő, hogy hát milyen szüleim lehetnek, hogy halálra etetnek. Komolyan. Mondjuk elég nagy a mellem, az is kövérít rendesen.

De volt olyan barátnőm, aki kb. 44-es ruhákat hord, és 120 kilósnak nevezték lekezelően.

Ezeket csak azért írom le, mert sokszor már én sem tudom, ki számít kövérnek a népítélet szerint, összemossák a plus size alatt a 38-40es méretet a 46+ méretekkel.

2017. dec. 11. 15:23
 22/31 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

Én is lenézem a hülye embereket, és a drogosokat is, kinézettől függetlenül, de felnézek az okos emberekre, kinézettől függetlenül.

Tehát én egy olyan sovány nő vagyok, aki jóban lenne veled ha ismerne téged :)

2017. dec. 11. 15:26
 23/31 anonim ***** válasza:

Engem személyes okok miatt zavar, egyik legjobb barátom nagyon elhízott az évek során és erre ráment a barátságunk. Nem lehet vele semmilyen mászkálós programot szervezni, mert lemondja, csak otthon ülős progi jöhet szóba, nassolás evés köré építve. Olyan mintha egy nyugdíjas lenne. Egy közös nyaralásunk is ezért volt konkrétan szar, mert semmihez nem volt kedve, csak ülni. Plusz egyáltalán nem eszik zöldséget és amikor kaját csináltam kettőnknek, kiválogatta az összes zöldséget fintorogva turkált a kajában. Mert szinte csak szemetet hajlandó enni. Szidja az egészséges életmódot élő testvérét, hogy az már túlzás stb. Többször volt már áldozathibáztató megjegyzése bizonyos ügyek kapcsán, de ő vele legyen mindenki empatikus, mert kövér, nem szabad előtte edzésről beszélni. Aztán néha nyomasztani kezd, hogy panaszkodik, nincsen senkije, mennyire rossz neki, módszeresen lehangolt. Nemrégiben lett elegem ebből. Lehet szidni, hogy rossz barát vagyok, de kíváncsi vagyok ki bírta volna ezt hosszabb távon.

Rajtam is van túlsúly, és nagyon rosszul érzem magam miatta a bőrömben. Jó nem annyira feltűnő, de én ennyit is megérzek. Tudom mi miatt van, napközben alig tudok enni, este meg jöhet a zaba. Nem akarok olyan lenni, mint ő, borzalmas látni a leépülését.

2017. dec. 11. 15:44
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

elmondanám röviden az én történetem... gyerekkoromban híztam meg, sok minden közre játszott, pl anyám mindig azzal mutatta ki a szeretetét, hogy sütit csinált, finomakat főzött, ami nagyrészt egészségtelen és hizlaló volt, mindkét szülőm túlsúlyos, alapból hízásra hajlamos géneket örököltem. ráadásul még pajzsmirigy alul működésem is van, ami később derült ki. 17 évesen átestem petefészekciszta műtéten is (a PCOS is elhízást okoz) de képzeld el, miután elmentem nőgyógyászhoz, meg endokrinológushoz nagyjából helyre álltak a hormonjaim és 103 kgról lefogytam 67-re. (175 cm vagyok) hála az egészséges táplálkozásnak és a sportnak és mert orvoshoz fordultam a betegségeimmel.

szóval úgy gondolom nekem minden megvolt ahhoz, hogy egy elhízott bálna legyek és valóban az is voltam, de erőt vettem magamon, mert tudtam, hogy így nem fogok senkinek sem kelleni max a kövér nő fétises pasiknak és nem áltattam magam, mert csúnyán kövér voltam, nem volt szép látvány és csak béna ruhákat hordhattam meg persze egészségtelen is volt az a nagy túlsúly.

ja és én is irodai ülőmunkát végzek, de arra mindig van erőm, hogy munka után sportoljak heti 4-5x, szerintem te helyette inkább elmész zabálni

te igazából csak egy irigy dög vagy, aki féltékeny a sportos testalkatúakra, mert várod a csodát hogy majd a gyors kaja, édesség, meg zsír zabálástól egyszer csak lefogysz úgy hogy ülsz a hájas seggeden.

ha annyi eszed lenne tudhatnád, hogy mennyire egészségtelen amit csinálsz, de dugd csak homokba a fejed, aztán mikor majd 40 évesen 2-es típusú cukorbeteg leszel már késő. ostoba beképzelt irodista hízódisznó vagy.

remélem nem használsz tömeg közlekedést mert utálom mikor az izzadt dagadtakat kell szagolnom és még rám is ülnek.

22/L

2017. dec. 11. 16:20
 25/31 anonim ***** válasza:
50%
Abban igaza van a kérdezőnek, hogy még a drogosokat és bagósokat sem nézik le annyira, mint a kövéreket.
2017. dec. 12. 00:46
 26/31 A kérdező kommentje:

Hú, mennyi rosszindulatú kretén irkál ide.

Én gyűlölködök? :D Hát olvassátok már, amit írtok. Én nyugodt vagyok, ti fogtok a pokolra kerülni.

A párkapcsolatot illetően meg egy percig se aggódjatok, van egy férjem, aki szeret és imád, számára szép vagyok, amíg vékony voltam, mindig csak az idiótákat vonzottam.

viszont ezek a válaszok is csak arról győztek meg, hogy jól teszem, ha megvetem a hozzátok hasonló alacsonyabbrendű embereket, és ha néha el is gondolkozom rajta, hogy talán van vmi szeretnivaló az emberekben, elég lesz visszatérni ide és máris meggyőződhetek róla: nem, nincs. ti mind sátánok vagytok egytől egyig.

2017. dec. 12. 01:05
 27/31 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj, szerintem befoghatod a szad.

Ha ide jossz azzal a kerdessel, hogy sokan miert utaljak a kovereket, ne azt vard, hogy mindenki ajnarozza es istenitse oket. Az embernek van velemenyuk a koverekrol, ami vegyes. Neked is van, mint irtad a hulyekrol, drosokrol, piasrokrol. Te elmondtad a te velemenyed, mi is a mienket. Mit vartal, ugy oszinten? Hogy korbe ugraljunk, milyen szexi egy 120 kilos , rezgos haju no a 30 fokban zihalva, izzadsagsag csikot maga utan huzva? A ferjednek lehet, hogy ettol all fel, de a tobbsegnek ez nem tetszik. Fogadd el. Ha mar mas velemenyere vagy kivancsi, torodj bele, hogy nem mindenki a ferjed velemenyen van.

2017. dec. 12. 07:47
 28/31 anonim ***** válasza:

Jajj, hagyd már a fényezést. :D Fröcsög a rosszindulat, tudod ki hiszi el, hogy elégedett vagy. Ja, elégedetten szidsz másokat, de csak ennyi. :D

Inkább nézd meg azokat, akik le tudtak fogyni. Ha volt is betegségük, mozgás és diéta szintén szerepet játszott, mert a trehányságtól nem lesz változás. Kérj inkább tanácsot TŐLÜK, akik már megjárták. Csak tudod akarat nélkül nem lesz eredmény. Költhetnél rá akármennyit, adhatna tanácsot akárki, ez 80%-ban BENNED dől el, fejben. Ami nálad igencsak üres, különben ezeket belátnád. Minket nem zavar ha megdöglesz 40 évesen, úgyis túlnépesedés van. :))) Egyéni problem.

2017. dec. 12. 14:53
 29/31 anonim ***** válasza:
54%

Most hogy újra olvastam a kérdezőt és a 27 - est, még röhögtem is egy jót. :D

Az viszont most esett le, hogy a kérdezőnek már agyára ment a zsír. :D Valami rövidzárlatot okozhatott, ha mindenhol sátánokat lát. :D

2017. dec. 12. 14:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Még mindig nem esett le nektek, hogy ez egy kövérek ellen provokáló kérdés? annyira sztereotip, hogy ordít róla, kamu.
2017. dec. 13. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!