Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 14 éves már lehet döntés...

Egy 14 éves már lehet döntés képes?

Figyelt kérdés

2017. dec. 11. 01:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#8, Mármint ezt most, hogy érted, hogy az indoklásommal egyetértesz, de a véleményemmel nem?

Ezt most nem nagyon értem.

2017. dec. 11. 11:38
 12/15 A kérdező kommentje:
És a 7-es válaszolót miért pontoztátok le? Szerintem teljesen okés, hogy várna a szexel, mert úgy érzi, hogy még túl korai lenne neki, nem? Vagy inkább tegye szét úgy a lábát, hogy még nem áll rá készen és bánja majd meg a dolgot?
2017. dec. 11. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Én a mai életem alapjait akkor tettem le és nem bántam meg szinte semmit. 1-2 hibát ejtettem, de az kell a felnőtté váláshoz. Csak azért nem árt még az óvatosság és jó ha van idősebb ember, akivel lehet olykor beszélgetni.
2017. dec. 11. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

"Vagy inkább tegye szét úgy a lábát, hogy még nem áll rá készen és bánja majd meg a dolgot?"

Gondolom azért mert olyan ovis dolgokat írt, ami manapság már okosnak számít.

14 Évesen nem rakja szét a lábát. 14 évesen. Húha, tapsoljuk meg, hatalmas erő kell ahhoz hogy ellent mondjon kanos kisfiúknak akik üríteni akarnak benne.

És nem azért nem akarja szétrakni a lábát mert nem érzi úgy hogy szeretné a fiút, vagy hogy nem áll erre készen lelkileg.

Hanem csak azért, mert mondogatják neki várjon vele, ezért vár. Semmi igazi mögötti tartalom nincs a döntésében, semmi önálló gondolat.

"Én soha nem drogoznák mert tudom hogy veszélyes és könnyen függővé lehet válni."

Én nem ugornék le egy hegytetőről, mert tudom hogy meghalnék. "Legyetek büszke rám, amiért ilyen okos vagyok, hisz 14 évesen nem lettem még narkós prosti."

Ez dicséretre méltó ám.

Nem őt fikázom igazán, hanem azt hogy mennyire nagy dolognak számít már az az embereknek ha egy 14 éves nem teljesen retardált, és ez miatt képes döntőképesnek hívni magát. Nem, nem döntőképes, csak követi azt amit az emberek mondanak neki, őt irányítják, csak reagál.

14 Évesen én nem farkaltam meg egy kecskét. Na, felelősségteljes vagyok ugye?

2017. dec. 14. 23:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

#7 vagyok.

Én ezt nem azért írtam mert ezt mondták nekem hanem mert tényleg így gondolom. Én még tényleg nem érzem magam hozzá elég érettnek.

2017. dec. 15. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!