Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól gondolom? Vajon mi lehet...

Jól gondolom? Vajon mi lehet a döntés mögött?

Figyelt kérdés
Most így délután azon gondolkodtam hogy vajon miert keresi az emberek túlnyomó többsége a párválasztásnál a helyesebb/szebb képű embert.legalább is aki ilyen fiút/lányt akar a párjaként tudni. Na most! Azon gondolkodtam hogy mi lehet ennek az előnye? És összeszedtem a szempontokat! Vegyünk egy helyes\szép embert ( akiért nagyon sok fiú \lány oda van ) és hasonlítsunk össze egy átlagos kinézetű emberrel.(akiért csak 1-2 ember rajong) Mindkettő lehet okos ember,mindkettő lehet hűséges,mindkettő lehet jo szerető,mindkettő lehet igényes és adhat magára,attól hogy valaki szebb nem azt jelenti hogy egészségesebb mint aki átlagos vagy ronda. Attól hogy valaki helyes még nem jelenti azt hogy szép gyerekei lesznek, és attól hogy valaki ronda vagy átlagos a kinézete nem jelenti azt hogy ronda lesz a gyereke. Én arra jutottam hogy nem találok érdemi döntést amellett hogy miert éri meg mindig a szebb \helyesebbet választani. De egyet talaltam! Csak azt hogy eldicsekedhessen vele az adott ember hogy neki aztán milyen helyes pasija van vagy milyen fullos csaja.Aztán lehet rosszul gondolom,úgyhogy ha van valami gondolatotok erről akkor azt szívesen várom,normális hangvételben mert nem netharcolni akarok. ui: igen én egy dagadt ronda kisfiú vagyok akinek nincs csaja és irigykedik a helyes fiukra :(

2017. aug. 22. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Kifelejtettél egy elég fontos dolgot, a vonzódást.

Sokan egy helyes, cuki, kigyúrtabb fiúhoz 1000x könnyebben vonzódnak, mint egy dagadt kisfiúhoz.

Az első benyomás, hogy ha egy kigyúrtabb srácot néznek: Jár edzeni, figyel magára, igényes, stb.

Egy dagadt kisfiúról meg az jön le, hogy még csak arra sem képes hogy össze szedje magát és elmenjen kondizni, vagy kevesebbet egyen. Aki erre nem képes, az hogy lenne képes arra hogy egy kapcsolatba eleget nyújtson?

Például ha van egy ronda, dagadt csaj, aki igazából nagyon okos, értelmes, stb. Nekem való személyisége van, hiába, ha ránézek a csajra és undorodok tőle. Nem tehetek róla, így vagyok megalkotva, hogy egészséges emberekhez vonzódjam, az ilyen dagadt csajból meg sugárzik az hogy lelki beteg, önbizalomhiányos, stb.

Ahogy te belőled is sugárzik valószínűleg.

Egy ronda ember is lehet okos, intelligens, szerető, stb. De általában a ronda emberek tapadós őrültek, akiknek nem volt senkijük, és fogalmuk sincs hogy miből áll egy kapcsolat, és nem azért kell nekik valaki mert szeretik a másikat, hanem azért hogy legyen valakijük, ne legyenek egyedül, ne érezzék magukat lúzernek. Szóval kb. csak kihasználják a csajt arra, hogy jól érezzék saját magukat a bőrükben.

Ha akarsz magadnak barátnőt, nem gondolod hogy össze kéne magad szedni? Kondizni, normális lelki állapotot létrehozni, hogy ne sugározzon belőled hogy egy tapadós szingli vagy?

"Attól hogy valaki helyes még nem jelenti azt hogy szép gyerekei lesznek, "

De, elég valószínű. A nők is úgy vannak beprogramozva, hogy az egészséges férfiakhoz vonzódjanak inkább, hogy a jó géneket örökítsék.

"nem találok érdemi döntést amellett "

Dehogynem, ne butáskodj már, te is tudod hogy mennyire több értelme van egy csúnya dagadt kisember helyett egy kigyúrt, intelligens, helyes, vicces fiút választani.

2017. aug. 22. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Azért csak választhat már az ember olyan párt magának aki tetszik is neki..
2017. aug. 22. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Na ugyan miert nem veszel mondjuk ronda ruhat, ami nem tetszik, ahelyett, ami tetszik? De bonyolult...
2017. aug. 22. 19:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Első kommentelő! Azt a dagadt kisfiús izét nem gondold komolyan, azt csak azoknak szolt akik azt hiszik hogy egy ilyen kérdést amit en most feltettem csak egy ronda kisfiú teheti fel aki fusztralt.
2017. aug. 22. 19:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ok-okozat, a szebb emberen 100 ezres öltöny van 200 ezres iPhone és el játsza a fontoskodó üzletembert, erre 2 kiló méterről felfigyel mindennő, hogy milyen cuccai vannak milyen biztonságot adó életet élhet. Több minőségibb drága cucc = több siker. Az egyszerűbb ember unalmas. Nem nagy tudomány
2017. aug. 22. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:
5. Ugylatom megértetted a kérdést.
2017. aug. 22. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Tévedsz, ez tök evolúciós dolog. A népszerűeknek/szépeknek nagyobbak a társadalmi túlélési esélyeik, aki sportos az egészséges, nagyobb a túlélési esélye, valszeg az utód átörökli a géneket de ha nem, még belénevelhető a sport nagyobb sikerrel (sokszor látom, hogy a kövér szülőknek kövér a gyereke is), aki szép az jobban ad magára (smink, haj belövés, stb. most ne nézzük milyen az arca, mert a szépség relatív) vagyis sikeres lesz sok okból.

Az állatok is az erősebb, egészségesebb hímet választják, mert attól jobb utódot remélnek.

Az, hogy "ronda vagy", nem biztos, hogy igaz. Ha kövér vagy, sportolj. Hidd el, megváltozik az önbecsülésed és a kisugárzásod, ami szintén nagy nőstény mágnes tud lenni, mert aki magabiztos az sikeres. És itt kezdhetném előről a fenti okfejtést :)

Szóval hajrá!!!

2017. aug. 22. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek a saját döntése, hogy ki tetszik neki és ki nem. Nem tudom, hogy az utolsó mondatodat irónia volt e vagy sem, de az írásodból nekem nagyon is az jön le, hogy tényleg olyan vagy, mint amilyennek itt jellemzted magadat.

Akkor lehet egy "szép" nőnek/férfinak csúnya gyereke, ha plaztikáztatta magát, de ha alapból szépnek született és mindkét fél szép, akkor az egy kb. üti a 0-át, hogy ronda gyermeke legyen egy ilyen párnak. Most lehet akármilyen okos, hűséges stb. egy illető, ha kívülről csúnya, undorító, ápolatlan, mivel ezt kívülről nem látják az emberek, mivel nem akarnak ismerkedni veled, mert ha ennyire nem adsz a külsődre, akkor belül milyen lehetsz... igen ezt hívják előítéletnek, de sokszor igaz.

Kérdező, ha így állsz hozzá, az nem baj, de lehet több időbe fog kerülni, hogy találj magadnak egy párt. Jöhet a lepontozás, nem igazán érdekel!:D

2017. aug. 22. 19:19
 9/10 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ MONDTAD IRONI A VOLT! ugy hogy senkit ne tévesszen meg! Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 22. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:

"Azt a dagadt kisfiús izét nem gondold komolyan,"

Jó a hangvételed, átveszem.

Ugye nem gondoltad komolyan ezt az izé kérdésed amit feltettél az izé problémádról?

Nem csoda hogy nincs barátnőd, arra sem vagy képes hogy normálisan reagálj egy olyan ember írására, aki vette a fáradtságot és a te szánalmas problémádra írt egy választ, amiből valamit tudtál volna tanulni.

Zseniális vagy.

Az igénytelen, tiszteletlen reakciód miatt most őszintén megmondanám miért is nem akar téged egy lány sem, de szerintem elég szenvedés neked jut saját magad miatt az életedben, szóval ezt inkább hanyagolom.

2017. aug. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!