Justin Biebert még mindig rossz embernek tartják?
Figyelt kérdés
Szerintem Justin egy igazán jo ember lett. És ezt azért mondom mert eléggé “botrányos” gyerek volt de szerintem ezt ki tudta nőni és nagyon kedves és törődő lett emellett becsüli azokat akik segítik. És gondoljatok bele hogy (igen okkal) utálták ennyien de még sem lehet könnyű ezt a sok ellenszevességet elviselni hisz ő is csak ember.2017. dec. 9. 15:32
21/28 anonim válasza:
Aztaaaa micsoda egy jóságos Terézanya... Xd
22/28 anonim válasza:
A cukiskodással feledteti a drogproblémáit, a paparazzis esetet, a bevert képű rajongót, a többinek a leköpését, a keménykedős gitártörést, a hisztivel félbeszakított, teljesen playback, pofátlanul rövid és méregdrága koncerteket.
23/28 anonim válasza:
Végülis érdekes, hogy egyedül te vagy aki védi és mindenkinek valahogy más, reaálisabb vélemyéne van róla, vajon miért. :D
25/28 anonim válasza:
@Loveyourself! Valaha én is nagy Bieber-fan voltam. Tényleg! Aztán rájöttem, hogy egy s@ggfej! Remélem te is észhez térsz időben...
26/28 anonim válasza:
Jó, ha az emberségét nem szeretitek akkor legápbb tehetsége van. Egyépként akkor mondjatok egy olyan ma élő embert aki még sosem követet el hibákat és számotokra tökéletes ... Várok, mert kiváncsi vagyok ti kikre nézték fel
27/28 anonim válasza:
"Jó, ha az emberségét nem szeretitek akkor legápbb tehetsége van."- Na ezen felröhögtem. A te fanatizmusod már tényleg pszichiátriai eset.
28/28 anonim válasza:
Egy ember sem hibátlan, de különdbés van aközött mikor valaki javítani próbál a hibáin és aközött mint mikor valaki a kirakatban teszi ezt, biber egy műmájer pö..cs nem több. A zenéjét úgy is elfelejtik 10 éven belül, ennyi, az igazi tehetségek pedig évtizedeken keresztül ottmaradnak az emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!