Justin Biebert még mindig rossz embernek tartják?
Úristen EMBEREK!!! Rossz nezni a kommenteket vagy hozzászólásokat! (Kinek melyik tetszik). Ha egy ilyen negatív rosszindulatú, trágár, sértegető kommentett ír valaki, akkor legalább nézzen utána az illetőnek. Azt írjak azért szeretik annyian mert jól nézz ki:
- 1. Láttátok mostanában? Jó Belieber vagyok, számomra jól néz ki, viszont külső szemmel mindenki azt mondja hogy semmi extra nincs benne, nem ad magára. Szóval ez feltételezés bukot számotokra.
- 2. Igen is jó ember, most tényleg megváltozott, de tudom higy úgy se érdekel senkit mert mindenki a saját igaza mellett marad mert nem képes változtatni az álláspontján. De felnőt, már egyáltalàn nem olyan kis “díszb*zi” ahogy tineveztétek. És igen, divat őt utálni, de már tényleg ellehetne felejteni ezt az egész gyerekes dolgot. Selenával újra összejött, templomba jár, negatív barátaival bontotta a kapcsolatot, mint például a boxoló barátjàval. Folyamatosan adományoz és jó cselekedeteket hajt végre. Instagrammon folyamatosan posztolja ezeket mint az utóbbi időben Hustonban, a hurrikán áldozatainak, LA-ban ahol nemrég erdő tűz volt. Köszönöm ha idáig elolvastad, de azt is szeretném elmondani hogy adj meg egy esélyt Biebsnek mert ő jó ember. Sokáig én sem szerettem és mikor jobban megismertem egyszerűen megszerettem a személxiségét, NEM A KÜLSEJÉT!!!! Love
@LoveYourSelf0
Gondolom a fingját is megszagoltad már annyira ismered.
@20:51
Hagyd rá, ez az a bolond lelki sérült kislány aki itt előadja hogy ismeri személyesen Biebert meg ilyenek. Nem tudom milyen lelki trauma kell ehhez hogy valaki így szórakoztassa magát.
Attól, hogy követed instagramon, még nem ismered.
"próbál segíteni"
Kiscsillag, azt ugye tudod, hogy az instragam fizet az ismertebb embereknek a szponzorokon keresztül, persze segít magának a pénztárcát tömni.
Bár kár vitatkozni, meglátszik oylan vagy akinél a rózsaszín köd mindent elfed, vagy felébredsz egyszer vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!