Miért hazudik valaki orrba-szájba?
van, aki kap is visszajelzésként megerősítést erről. ha többségben vannak azok, akik beveszik a kamuzását, akkor folytatja.
én is ismerek egy ilyen srácot. évek óta azt hazudja, hogy híres énekes, bár soha senki nem látta élőben fellépni országos szinten :D mégis egyre több, főként 12-13 éves korosztúlyú fiatal beveszi ezt és felnéz rá...
A statisztika szerint a nők állandóan hazudnak.
A férfiak pedig akkor, ha a nők kikényszerítik belőlük a hülye kérdéseikkel, hogy pl.:
"ugye nem vagyok kövér?", "ugye jól áll ez a ruha?", "ugye nem baj, ha nem tudok főzni?" stb...
Dr. House örökbecsű mondása illik ide pont: Mindenki hazudik és a legnagyobb hazugság a féligazság.
Kezd el nézni a House M.D. sorozatot és érdekes összefüggéseket fogsz felfedezni a hazugságról igazságról és arról, hogy a hazugság is olyan mint az élet. Szubjektív.
Azok hazudnak a legjobban akik azt hiszik igazat mondanak.
Amit írok maradjon köztünk. Mindenki szereti, ha elismerik valaki a kommunikációjával teszi.
Inkább mindenki! Nagyon kevés ember sunyít ilyen téren. Minenki, azért teszi az elismerésért, vagy ami az állatvilágban van "vigyáz z veszélyes vagyok"
Ők szinekkel,hanggal,szarvval...stb Sok állat csak kamuszíne van, teljesen ártalmatlan. Pl. Narancssárga-fekete, ez a szín a koral kígyók színe, és nagyon veszélyes, de vannak olyan kígyók is ezzel a színnel, csak mi emberek megtudjuk állapítani, a színek sorrendje a döntő egyrészt. A csörgő kígyó sem kamuzik, nem akarja, hogy rátaposs "hé, itt vagyok. Remélem hallod!" De vannak kamu csörgető kígyók is. Az egészen pici állattól a nagyig vannak veszélyesnek tűnő állatok, de végeredményben nem azok.
Nagyon sokan dicsekednek rendőr ismerőssel,rokonnal... általában a történet arról szól, hogy ittasan a rendőr
e l e n g e d t e.
És ezt olyan büszkén mondják.
Pedig csak nézz csak meg. Rendőr vagy te hagynád vezetni részegen ismerősödet,apukád,testvéred. Nyílván nem, mert szereted. Itt van a kutyus elásva. Úgy megbírságolnám ahogy illik!!! Szemétség? Gondold át, elengeded, és balesetet okoz...még élhetne, ha helyesen döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!