Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hazudik valaki orrba-szá...

Miért hazudik valaki orrba-szájba?

Figyelt kérdés
Mit éreznek azok az emberek akiknek kb minden második szavuk kamu? Pedig tudjàk hogy az... Nem érzik magukat rosszul, legalább önmaguk előtt?

2017. dec. 8. 03:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Pszichés betegek (krónikus hazudozás).
2017. dec. 8. 06:04
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Nem is szabad igazat mondani a GÓJáknak.
2017. dec. 8. 06:18
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is ismerek ilyen embert, de szerintem ezek már nem tudják elválasztani mi a valóság, meg amit ők kitalálnak.
2017. dec. 8. 06:25
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

van, aki kap is visszajelzésként megerősítést erről. ha többségben vannak azok, akik beveszik a kamuzását, akkor folytatja.

én is ismerek egy ilyen srácot. évek óta azt hazudja, hogy híres énekes, bár soha senki nem látta élőben fellépni országos szinten :D mégis egyre több, főként 12-13 éves korosztúlyú fiatal beveszi ezt és felnéz rá...

2017. dec. 8. 07:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyedül vannak, álom világban élnek. Elképzelnek magunknak valamit és már össze mosodik nekik hogy mi igaz és mi nem. Figyelmet akarnak. Így olyan életük lehet amilyet szeretnének, mások azt hiszik amit ők mondanak és akkor kicsit ők is elhiszik
2017. dec. 8. 09:08
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

A statisztika szerint a nők állandóan hazudnak.

A férfiak pedig akkor, ha a nők kikényszerítik belőlük a hülye kérdéseikkel, hogy pl.:

"ugye nem vagyok kövér?", "ugye jól áll ez a ruha?", "ugye nem baj, ha nem tudok főzni?" stb...

2017. dec. 8. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
36%

Dr. House örökbecsű mondása illik ide pont: Mindenki hazudik és a legnagyobb hazugság a féligazság.

Kezd el nézni a House M.D. sorozatot és érdekes összefüggéseket fogsz felfedezni a hazugságról igazságról és arról, hogy a hazugság is olyan mint az élet. Szubjektív.

Azok hazudnak a legjobban akik azt hiszik igazat mondanak.

2017. dec. 8. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Amit írok maradjon köztünk. Mindenki szereti, ha elismerik valaki a kommunikációjával teszi.

Inkább mindenki! Nagyon kevés ember sunyít ilyen téren. Minenki, azért teszi az elismerésért, vagy ami az állatvilágban van "vigyáz z veszélyes vagyok"

Ők szinekkel,hanggal,szarvval...stb Sok állat csak kamuszíne van, teljesen ártalmatlan. Pl. Narancssárga-fekete, ez a szín a koral kígyók színe, és nagyon veszélyes, de vannak olyan kígyók is ezzel a színnel, csak mi emberek megtudjuk állapítani, a színek sorrendje a döntő egyrészt. A csörgő kígyó sem kamuzik, nem akarja, hogy rátaposs "hé, itt vagyok. Remélem hallod!" De vannak kamu csörgető kígyók is. Az egészen pici állattól a nagyig vannak veszélyesnek tűnő állatok, de végeredményben nem azok.

Nagyon sokan dicsekednek rendőr ismerőssel,rokonnal... általában a történet arról szól, hogy ittasan a rendőr

e l e n g e d t e.

És ezt olyan büszkén mondják.

Pedig csak nézz csak meg. Rendőr vagy te hagynád vezetni részegen ismerősödet,apukád,testvéred. Nyílván nem, mert szereted. Itt van a kutyus elásva. Úgy megbírságolnám ahogy illik!!! Szemétség? Gondold át, elengeded, és balesetet okoz...még élhetne, ha helyesen döntesz.

2017. dec. 8. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Én úgy látom a parlamenti férgeken, hogy a fizetés enyhíti tettüket...
2017. dec. 8. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Hjaj, ehhez nem kell valami ócska sorozatot nézni, értelmes ember rájön magától még tinikorban.
2017. dec. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!