Van itt olyan aki jól hazudik? Aki ilyen kis életeket talál ki magáról (mást mond a barátoknak, mást a munkahelyén), hogy kezeli, hogy ne mosódjanak össze, pl. egy közös találkozáskor?
Igen, rólam van szó... Jól hazudok, élvezem, és nem azért csinálom, hogy ártsak vele az embereknek, hanem mert így egyszerűbb, bulisabb, és az emberek jobban elfogadják a hazugságot.
Lényegében ilyen kis kitalált életeim vannak, voltak - konkrétan nem írnám le, de jól ki van találva, és profin kezelem.
Viszont egy ideje egyre többször ér kellemetlen szituáció, legtöbbször találkozásokkor (valaki mindig beszól valamit, amit nem kéne), és ilyenkor nem igazán tudom kezelni a helyzetet.
Aki hasonlóan éli az életét, hogyan kezeli az ilyen helyzeteket?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Igen, sajnos pont a találkozókkal van baj - valahogy mostanában egyre gyakrabban fordul elő, és persze valaki mindig beszól valami baromságot... aztán néha még folytatja is (valahogy nem veszi a lapot), pedig próbálom terelni a témát.
Múlt héten akadtam ki igazán, amikor ügyvédnél voltam adásvételen (a telkemet akartam eladni 1 millióért), minden tökéletesen ment (előadtam a vevőnek, hogy a barátnőm terhes, meg összeköltöznénk, és kell a pénz, sajnos veszteséggel kell eladnom...), erre az ügyvéd beszól "Ezt vette nálam múltkor?" - Erre előveszi az akkori adásvételi szerződést mintának, amin még 500.000 Ft volt a vételár... Úgy kellett magyarázkodnom a vevőnek, hogy "Csak annyit írtunk rá..."
Erre a vevő megkérdezi "Maga véletlnül nem ingatlankereskedő?"
Én kezdtem mosolyogva csóválni a fejem, erre az ügyvéd beszól "Mi másért járna ide minden héten?"
Hát köpni nyelni nem tudtam, oda se megyek többet, ennyit az ügyvédi titoktartásról...
Dehogy, annyiért fel sem kelek :)
1.07-t, és mindenki boldog és hálás volt - most 2.5-re hajtok, remélem összejön... ó, Istenem, nem is értik a lúzerek, hogy ez mekkora móka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!