Azok a telt nők, akiknek cérnavékony pasijuk van, miért nem érzik, hogy "hozzájuk kellene fogyni"?
Mert így érzik jól magukat.
Nekem éppenséggel a magas, telt nagydarab nők tetszenek, igaz nem cérnavékony vagyok, hanem izmos.
Kérdező, te össze vissza csapongsz. Egyszer simán felteszed a kérdésedet, lehurrognak, akkor menteni próbálod magad vm kamu szöveggel, amibe nem is a csaj a lényeg hanem a neked bókoló pali, aztán a gyúrós kolléga jön...
Töröltesd a kérdésed.
Az, hogy ki igénytelen, és ki nem, szerintem nem ehhez a kérdéshez tartozik.
Ami pedig azt illeti, a szerelemben pont az a szép, hogy nem túlegyszerűsített matematikai sablonok alapján működik. Értsd: nem csak azonos paraméterekkel rendelkező emberek lehetnek szerelmesek egymásba. Ez nem arról szól, hogy legyen ugyanakkora a nadrágméretünk. Hanem a szerelemről. Egymás szeretetéről, és a kölcsönös vonzalomról. Nyilván ha valaki egy teltebb nővel összejön, nem azért teszi, mert amúgy undorodik a külsejétől, de "50 kilóra lefogyva tök jól nézne ki". És egyébként miért nem azt firtatod, hogy a cérnavékony pasas miért nem idomul hozzá a barátnőjéhez? (Ami egyébként ugyanúgy marhaság.)
Nem oltottak még szét eléggé kérdező?
Szükségesnek érezted hogy kiemeltbe tedd? :D
Már bocs, de ha valaki olyan kövér, hogy “körbefolyik”, annak nem párkapcsolat miatt, hanem csak úgy önmaga miatt tanácsos lehet a fogyás.
Ha meg csak kisebb eltérésekrõl beszélsz, pl. vékony férfi átlagos alkatú nõvel, ott már más téma...
Enyhén telt, de egészséges, normális keretek közé sorolható férfi/nõt amúgy nem az tesz széppé, hogy lead-e pár kilót vagy sem, nem ezzel törõdik.
Én nem tartok törvényszerūen szépnek valakit, csak azért mert cérnavékony, tehát nem ez az egyetlen szempont.
Aki meg tényleges testsúly problémákkal küzködik, az nem párkapcsolat miatt fog lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!