Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a távkapcsolatról 18 évesen?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam (középiskola végzős) összejött egy kb 1 évvel fiatalabb erdélyi csajjal (Pest környékén lakik a srác).

Kétszer találkoztak eddig (egy csereprogram keretein belül).

Nekem kicsit furcsa, mert elég macerás lenne nekik a találkozás legalább még egy pár évig, viszont addig ők csak egymásnak élnek, szóval nem is próbálkoznak másoknál.

Szerintetek?

2017. dec. 6. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor látom értelmét ha van közös jövőkép belátható időn belül. Nekem is voltak távkapcsolataim, utólag már nem mennék bele pont a kötöttségei miatt.
2017. dec. 6. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem működhet komolyan, hosszútávon. emberfüggő, mert vannak olyan emberek, akiknek már az is egy párkapcsolat, hogy facebook-on átállítják a kapcsolati státuszt, meg minden nap sokszor elmondják egymásnak, hogy mennyire szeretik egymást.

de aki a testi kontaktust is hiányolják, akár egy ölelést, annak elég gyorsan hiányozni fognak ezek, és ha a közelében megkapja azt mástól, akkor vagy szakítás lesz az egész vége vagy ami mégjobb, hogy abban a tudatban van a másik fél, hogy minden rendben. nem igazán tudja ezt senki ellenőrizni a távolból, mi történik.

2017. dec. 6. 20:58
 3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval... Én is erdélyi vagyok, a barátom meg Magyarország másik szélén lakik, több mint 800 km volt köztünk és 2 évig voltunk úgy együtt, hogy 1-2 havonta tudtunk találkozni, de már együtt lakunk. Ha tényleg szeretik egymást, megbíznak egymásba és időközönként tudnak találkozni, akkor egy meghatározott ideig ez simán műkődhet. Viszont valamelyiküknek áldozatot kell majd hozni. Vagy a lány költözik Magyarországra( a lánynak sokkal könnyebb lenne, mivel nemhiszem, hogy a srác beszéli a román nyelvet, de egyébb okokból is) , vagy a srác Erdélybe.
2017. dec. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!