Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak "gáz" dolgaitok?

Vannak "gáz" dolgaitok?

Figyelt kérdés
Tehát amit mások cikinek tartanak? Például fiú létedre a kedvenc hobbid a szövögetés, vagy más zenét szeretsz mint a kortársaid.

2017. dec. 3. 19:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lábfétises vagyok, a magányos tevékenységeket szeretem, kissé autista vagyok.
2017. dec. 3. 20:46
 12/20 anonim ***** válasza:
29%

Jah, én is lábfétisem van, nem tudtam hogy ez gáz.

A fiúk nagyrészének van azért ilyen, szerintem.

2017. dec. 3. 20:53
 13/20 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket nem hangoztatok, de ha rákérdeznek, akkor nem tagadom le. Nagyon káosz vagyok minden terén, mindenből szeretek valamit, emiatt sokszor kívülállónak éreztem magam, mert nincs kifejezetten egy vonal, ami én lennék. Túl sok különböző szál fog meg. :D Régen zavart és rosszul is éreztem magam, mindenki tartozott valahova, megvolt a szokványos stílusnak az életmódja és a jellemzői, amiket követtek, én pedig nem voltam fanatikus és szélsőséges követője semminek sem. Imádtam két teljesen ellentétes zenét, szórakozási/kulturális helyet, hobbit, stíust, érzéseket (pl romantikus és lágy, mégis vad, erős személyiség) stb Már egészen másképp fogom fel, gáznak nem tartom egyiket se, miért kellene kínosan éreznem magam amiatt, aki vagyok és amiket szeretek? :)
2017. dec. 3. 21:30
 14/20 Metionin ***** válasza:
100%
Sokan gáznak tartják, hogy nem nézek filmeket és hogy fogalmam sincs a mostani híres emberekről. Pl. tegnap megtudtam, hogy a Kylie lip kit néven ismert rúzs nem a Kylie akárki nevű modellhez kapcsolódik, hanem valami tök más nőhöz aki valami celeb. Én ezt nem tartom gáznak, de hát eltérő körökben mozgunk :D
2017. dec. 3. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Filozófus vagyok saját eszmèkkel ès rendszerekkel. A lèt èrdekel, a szubjektív világ ès annak működèse. Az objektív ès szubjektív közti oksági viszony ès káosz elmèlet.

Elèg elvont vagyok. Szeretek elhatárolódni magamtól ès igazi magaslatokból szemlèlődni. Ha ez gáz akkor szívjátok. :D

2017. dec. 3. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
15 Osho könyvet olvastam el. Úgy tapasztaltam ez gáz.
2017. dec. 3. 22:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem olvasok a tèmában mert elvennè a látásom. :D
2017. dec. 3. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori kérdések felhasználó vagyok.
2017. dec. 4. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha húst sütök félek, hogy az olaj a szemembe csap emiatt felveszek egy védőszemüveget
2017. dec. 16. 20:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Amikor fingok, az szó szerint gáz.

Amúgy meg, amiket nem hangoztatok, mert talán mások gáznak tartanák:

-biszexuális vagyok (azaz a fiúkat is szeretem)

-fetisiszta vagyok (lábfétis és medical <orvosi> fétis)

-kényelmetlen, hogy nagyon nehezen tudok összejönni akár fiúval akár lánnyal ezért a szexuális életem 99%-ban maszturbációból áll

-nem tudok egzisztenciálisan egyről a kettőre jutni

-lusta vagyok és utálok dolgozni

És a leggázabb: hogy a fentieket úgy kell értelmezni, hogy egy 45 éves pasas vagyok.

Na elég gáz? :)

2017. dec. 16. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!