Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak "gáz" dolgaitok?

Vannak "gáz" dolgaitok?

Figyelt kérdés
Tehát amit mások cikinek tartanak? Például fiú létedre a kedvenc hobbid a szövögetés, vagy más zenét szeretsz mint a kortársaid.

2017. dec. 3. 19:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Meditálok, ezt nem szeretem hangoztatni.
2017. dec. 3. 19:16
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Nos, ez attól is függ, hogy ki mit tart cikinek. Ezért inkább azt írom le, amiben különbözöm a kortársaim nagyrészétő: Érdekel a japán nyelv és kultúra, amit kb. úgy fognak fel, hogy “ Szereted a csing-csung-csángokat??”
2017. dec. 3. 19:20
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen felszabadító és boldog dolog az életemben, mikor zenék hallgatok és közben egy egész más életet képzelek el magamnak mint a mostani. Ez elég gáz?
2017. dec. 3. 19:21
 4/20 anonim ***** válasza:
Vannak. Az viszont nem èrdekel ha ezt valaki/valakik gáznak tartják. Az sem ha ezzel próbálnak megszègyeníteni ès kiröhögnek. Amikor elkezdenek rajtam röhögni, mindig egy csapat majom jut eszembe akik vihorásznak mert buták.
2017. dec. 3. 19:22
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a kirántott húst rizsával.
2017. dec. 3. 19:28
 6/20 anonim ***** válasza:
8%
Mindenkinek vannak pl én alapvetően feketében és szürke ruhábanjárok szeretem a rokk zenét az emberk többsége "emosnak " mond pedig az személyiségem nem az ugyhogy a legtöbb ember az egész személyiségem "gáznak " mondja mert nem ezt nézik ki belölem
2017. dec. 3. 19:30
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Sokan biztos nagyon cikinek tartják sok dolgaim..

Például szeretem a romantikus, szerelmes zenét, szeretek olvasni, szeretek ölelkezni, meg amin sokan röhögni szoktak hogy valódi kapcsolatra hajtok. Vagy hogy egy közeli lánybarátom sztorijai érdekelnek annak ellenére hogy lány, és szívesen hallgatom.

2017. dec. 3. 19:32
 8/20 anonim ***** válasza:

Black metált és KPopot egyaránt hallgatok.

Érdeklődöm a sorozatgyilkosok iránt.

Van hogy a Tündéri Keresztszülőket nézem.

Szeretem beleásni magam a politikába és provokálni az embereket.

Imádok vitázni.

A puszta létezésem gáz.

2017. dec. 3. 19:33
 9/20 A kérdező kommentje:

2-es: Dettó. Csak az én kortársaim ezt elfogadják, - mondjuk nem is nagyon hangoztatom - bár a szüleim szerint például az animék hülyeségek, ennek ellenére tegnap beültünk az Urániába és megnéztünk a Kimi no Na wa.-t. Meglepő módon tetszett nekik.

3-as: Én is elég sokat álmodozom, szívesen képzelem magam egy másik világba, egy teljesen más életbe, egy teljesen más országba, teljesen más emberekkel.

8-as: Az a gáz, hogy ezt így gondolod. Hisz mindannyiunkban van valami érték, még ha te ellenkezőképpen is gondolkodsz. Lefogadom, hogy benned is, szóval hajrá! (:

2017. dec. 3. 19:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

-18 éves létemre anyukám még mindig "pólyásnak" hív.

-a lábammal szoktam játszani,úgy hívom,hogy Báb.

-nem nagyon szoktam a hideg hónapokban szőrteleníteni a lábam

-japán hangokat szoktam utánozni

-illetve ha meglátok egy macskát,akkor megbolondulok.A mi macskánkat például gyakran szoktam idegesíteni a hülyeségeimmel.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe.

2017. dec. 3. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!