Mi Angela Merkel kéztartásának jelentése a testbeszéd szempontjából?
Nem nagyon követem a híreket, de nekem az a kéztartás mindig egy görcsös szimpátia és bizalom elnyerést jelentett.
Amikor valaki próbál nagyon komolynak, mesterkélten kimértnek tűnni, és azt kommunikálni a hallgatóság felé hogy bármi amit tesz vagy mond, az a hideg, pragmatikus ráción alapul.
Amolyan poroszos nyársnyeltséget érzek az egészben.
Ön szerint a médiában szereplők ,- különösen a politikusok -, nincsenek tisztában a testbeszéddel, a kéztartással. Én Merkelre nem igazán figyeltem, mert nő, de Trump v. Putyin, Orbán...és meglátásom szerint Putyin testbeszéde nem medterkélt, nm tudom, hogx ez eleve orosz mentslitás-e vagy kizárólag rá vonatkozik.
Szóval Merkek kéztartása gyakran háromszöget formál, de ha komolyabban elmélyülsz a dologban és írsz egy humbug könyvet (de névvel, professzorként, hogx legxen némi hitele a szavadnak) és olysnokat írnál "a fülhöz érés a magbiztosság jele. A fenékvakarás a magabiztosság jele..."
Megnőne a fenékvakarászás? Igen.
Komolyra nem fordítva a gondolatmenetet. Merkel kéztartása "lefogott" ha a médiában szerepelsz nrm vakarászhatod a fejedet, nem babrálhatsz a zsebedben...szal abszolút műnek és mesterkélt tedtbeszéd a protokol, tisza tömény képmutató viselkedés. Még az orrig nézhetsz, véletlenül sem a száját, hogyan mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!