Ajánlanátok pár könyvet, videót ami segíthet rajtam?
26 éves vagyok. Az a problémám, hogy túlságosan szétszort, határozatlanok a gesztusaim. Egy alacsonyabb beosztású vezető vagyok egy cégnél, és nem vagyok kellően magabiztos, nem hallgatnak rám az emberek, mint ahogy szeretném.
Szingli vagyok és sűrűn randizom, és ott is feltűnt, h nem vagyok eléggé határozott és ez főleg a gesztusaimon látszik. Mivel egyébként tudom, h mikor mit kell tenni, és ezt mondom is, de a gesztusok nem ezt sugallják. Így nehezen megy az ismerkedés, mivel ez egy online beszélgetésen nem jön ki, ott férfiasnak tűnök, aztán élőben meg... Nem a megjelenéssel van a baj, kűlsőmmel nincs komoly gond.
Tudom h ez tanulható, tudnátok ajánlani pár könyvet és videót?
Előre is köszönöm!
Allan Pease Testbeszéd enciklopédiája
Joe Navarro összes könyve
Pamela Meyer Verj át ha tudsz
Ezekbe mindbe hasznos tanácsot kapsz hogyan kell viselkedni hogy minnél kedveltebb és határozottabb legyen a testbeszéded valamint hogyan kell ezt az alá fölé rendeltséget kezelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!