Az a kerdesem lenne hogy en 186 cm vagyok es akiket latok nalam magasabbnak olyan kb 190 cm vagy 200 cm azok nekem tokre magasnak tunnek es hogy a 186 cm az masok szemeben is olyan mint nekem a 190 cm 200 cm vagy az atlag magassag vagy jol kinezo?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 15:02
1/2 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy a 165 centis embereknek milyennek tűnnek a 2 méter magas emberek, mert 185 centivel ezt nehéz elképzelni.
2/2 anonim válasza:
Ha fiú vagy, ez a magasság jó, ha lány, átérzem, én 187 vagyok. Ha ülök pl a menzán és egy 180+ magasságú megy el mellettem, akkor magasnak látom, amúgy meg örülnék, ha nem csak 150-180-osokkal lennék körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!