Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismertek olyan embert, aki...

Ismertek olyan embert, aki hülyeségekben hisz? Mi az, hogy nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
És hangsúlyozom: NEM vallásra gondolok, hanem mondjuk fényevés, tévéjós és ilyenek.
2017. dec. 1. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Ismerek. Fideszre szavaz.
2017. dec. 1. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
# 1 Rákban és cukorbetegekben "nem hinni" tényleg hülyeség. Gondolom az a bajod, hogy valahogy több szellemet, zombit, vámpírt láttál, mint ilyen betegeket..
2017. dec. 1. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ezt te gondoltad. :D
2017. dec. 1. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy a spiritualistáknak az egyik nyomós okuk a hitükre az, hogy példaképeket állítanak maguk elé, "sikeres", famous vezetőket.(sok ilyen van)

Nem a logika vagy az értelem vezérli őket, hanem az, hogy pl. látnak egy agyment embert, aki híres, valami módon figyelmet szerzett a hülyeségeivel. Ők is erre a figyelemre vágynak, és mindez egyenlő nekik a "sikerrel", vagy azzal hogy nyeregben érzik az életüket. Sok embernek az a tévhite, hogy>>>a TV-ben/interneten híres emberek vannak>>>a híres emberek szerencsések>>>>nekem is minden szép lenne az életemben, ha olyan lehetnék mint ők.

2017. dec. 1. 22:20
 5/16 anonim ***** válasza:
# 6 Legalább nem vagyok egy beképzelt idióta, aki mindent biztosra állít. Szép kis felfogásod van, te az alapján döntöd el bármiről, hogy igaz, hogy miként fogalmazzák meg, bármit elhiszel, amire "biztos" szavakat használnak.. Sötét vagy, mint az éjszaka:) (és itt nem használtam "varázsigét")
2017. dec. 1. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
Sajnálom, ha neked épp az "Igazság az, hogy" varázsige tetszik.. mindenki más szavakat használ, de nem árt észrevenni, hogy ez csak szóhasználat, nem ezen múlik semmi.
2017. dec. 1. 22:48
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Legyen. Nyertèl de ezek a saját meglátásaid.
2017. dec. 1. 22:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Amúgy nem mindegy, hogy kinek a meglátása:D Pl. egy bekötött szemű embernek tökminegy, milyen "meglátásai" vannak , és egy diszlexiás ember nézetei sem érdekelnek ezen az oldalon.

Végülis elfogadom, hogy mindenki abban hisz, amiben akar, ez a saját PROBLÉMÁJA.

2017. dec. 1. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Az első hszt èn sem gondoltam komolyan a pèlda kedvèèrt írtam. Csak hogy tudd... De igazad van.
2017. dec. 1. 23:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Elèg gáz ez a hsz törölgetősdi. Engem nem zavart az első 2 hsz-em csak lehet így nem èn tűnök hülyènek ami szembe megy valaki szándèkával. Szèp. :)
2017. dec. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!