Mi alapján ítéled meg magad?

8-as. Nem hiszem hogy ilyen nehéz ez.
Minden emberben van egy belső ego ami többé-kevésbé realisztikusan bizonyos értékrend alapján belövi az illető helyét különböző ranglétrákon.
Nyílván ez nem olyan egyszerű hogy 9 ponttal a józsi felett vagyok és 3 ponttal az istván alatt, így világ szinten a 3245. helyen.
Külön nézi az ember munka szintjén, hobbiban, sportban és egyéb területein az életnek. De aki előrébb szeretne jutni annak igenis el kell gondolkoznia néha hogy honnan jöttem, hol vagyok most és hova szeretnék eljutni az adott témában. Ehez pedig a hogyan kérdés is kell. Amihez érdemes összehasonlítani magunkat másokkal. Tanulni a hibáikból és ellesni a jó dolgokat. Ehez pedig kell valami szempontrendszer amivel magunkat előrébb vagy hátrébb soroljuk a sorban. A kérdező erre kérdezett rá hogy kinél mi számít ilyen rendszernek.
Komolyan ilyen nehéz ez? Én elhiszem hogy az emberek egy része megelégedik azzal amije van ha cserébe egy nyugodt és gondmentes minimális életet élhet. Azt is megértem hogy bizonyos embereknek fáj ha össze kell hasonlítgatniuk magukat másokkal. De aki előre szeretne jutni annak igenis fontos hogy nyomon tudja követni a fejlődését.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!